آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۰۴۳

ناگفته‌های نماینده کارگری از حواشی جلسات شورای عالی کار و وزیر سابق

محسن باقری گفت: سال گذشته صداقت را در بدنه وزارت کار برای نعیین دستمزد ندیدیم و همچنین وزیر سابق آمده بود که با هرچه ما می‌گوییم کخالفت کند.

محسن باقری نماینده کارگران در شورای عالی کار در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به حواشی نعیین دستمزد سال گذشته گفت: صولت مرتضوی وزیر سابق کار و رفاه اجتاماعی با حضور در جلسات شورای عالی کار آمده بود که نه بگوید تا به نتیجه نرسیم، مذاکرات را به گونه‌ای شروع می‌کرد که ما هم به پاسخ آنها نتوانیم جواب مثبت بدهیم.

 

وی افزود: با توجه به تمامی حواشی که سال گذشته وجود داشت ما صداقت را در بدنه وزارت کار ندیدیم. در صورتی که دو طرف به شرط صداقت و قبول قانون وارد مذاکره شدیم، اما به توافق نرسیدیم و عدم صداقت را در دولت دیدیم.

 

این عضو شورای عالی کار گفت: یکی از اعظای کارگری در جلسات شورای عالی کار با درخواست‌ها و فشارهای مکرر حذف شد.

کد ویدیو

 

وی افزود: وقتی برای تعیین دستمزد به توافق نمی‌رسیدیم حس می‌کردیم که اگر برخی وزرا دیگر نیز وارد جلسه شوند، بهتر توافق می‌کنیم البته متاسفانه باز هم متوجه شدیم که این مقاومت از سمت بدنه دولت وجود دارد.

 

بافزی گفت: سال گذشته در جسات شورای عالی کار ممکن بود نمایندگان کارگری به علت غیبت حذف شوند، اما هیچ یک وزارا حذف نمی‌شدند.

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار