کد خبر:۱۲۳۷۷۵۸
در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش؛

کاظمی: ترمیم سند تحول بنیادین در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است+فیلم

وزیر آموزش و پرورش گفت: ترمیم سند تحول بنیادین در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

کاظمی: تدوین و اجرای نقشه اجرایی سند تحول بنیادین با ۱۴۷ پروژه در دستور کار ما قرار گرفته است+فیلم

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا کاظمی در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش گفت: تدوین نقشه اجرایی سند تحول بنیادین با ۱۴۷ پروژه که کاملاً یک نقشه راه روشن و شفافی است، امروز در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است که ان شاءالله بتوانیم اجرا کنیم.

 

کد ویدیو
 
 

تدوین و اجرای نقشه اجرایی سند تحول بنیادین با ۱۴۷ پروژه در دستور کار ما قرار گرفته است

علیرضا کاظمی ادامه داد: تدوین نقشه اجرایی سند تحول بنیادین با ۱۴۷ پروژه که کاملاً یک نقشه راه روشن و شفافی است، امروز در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است که ان شاءالله بتوانیم اجرا کنیم.

 

کد ویدیو
 
 

الگوی مدرسه تراز تدوین شده/ تحول در برنامه درسی، ساختار و حوزه‌های درسی در دستور کار است

علیرضا کاظمی گفت: توسعه عدالت آموزشی با رویکرد هم محرومیت زدایی از فضا‌های آموزشی هم کیفیت بخشی به فضای تعلیم و تربیت مساله مهم و از دغدغه‌های رئیس جمهور است دنبال می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: یک اقدام خوب که در این حوزه انجام شده تدوین الگوی مدرسه تراز است که در همین شورا مصوب شد.

وی بیان کرد: این الگوی مدرسه تراز که از دستاورد‌های مهم است و به کیفیت بخشی می‌تواند کمک بکنه امروز در حال اجراست.

کاظمی خاطرنشان کرد: از ابتدای مهر تقریبا این الگوی مدرسه تراز را داریم اجرا می‌کنیم و سه چهار پروژه مهم تحول آفرین من‌جمله تحول در برنامه درسی، تحول در ساختار و تحول در حوزه‌های درسی در دستور کار است.

کد ویدیو
 
 

مقدم بر همه مسائل اصلاح ساختار نظام تعلیم و تربیت است/ شاهد یکپارچگی و جامعیت برنامه درسی نیستیم

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: مشارکت پذیری فعالیت و محور بودن برنامه درسی از نکات مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: یکی از چالش‌های اساسی نظام تعلیم و تربیت در عدم دستیابی به اهداف متعالی نظام تعلیم و تربیت، اشکالات اساسی است که در برنامه درسی و در ساختار نظام تعلیم و تربیت وجود دارد.

کاظمی ادامه داد: مقدم بر همه مسائل اصلاح ساختار نظام تعلیم و تربیت است، اگر نتوانیم ساختار را باز مهندسی بکنیم طبیعتاً در آن بخش هم ممکن است گیر داشته باشیم.

وی اضافه کرد: یکی از بخش‌هایی که خیلی مهم است یکپارچگی و جامعیت برنامه درسی است که الان نیست. الان ما مواجهیم با یک برنامه درسی داخل مدرسه که اینها کاملاً از هم گسسته است.

کاظمی اظهار کرد: بسیاری از فعالیت‌های ما اصلاً هیچ ارتباطی به برنامه درسی ندارد یا اگر دارد ما نمی‌دانیم چه هدفی از اهداف این برنامه را برای ما محقق می‌کند.

 

کد ویدیو
 
 

تمام هم و غم ما شده ارزشیابی بر اساس حافظه و امتحان؛ برای همین دچار بحران‌های هویتی و اعتقادی در حوزه تربیتی شدیم

وزیر آموزش و پرورش همچنین ادامه داد: بحث بعدی ارزشیابی یکپارچه برنامه درسی است که الان این ارزشیابی واقعاً همه جانبه صورت نمی‌گیرد.

وی بیان کرد: متاسفانه صرفاً ارزشیابی ما دانشی است و این ارزشیابی دانشی باعث شده که تمرکز خانواده‌ها و اولویت مدیران بر حافظه و امتحان و آزمون باشد یعنی تمام هم و غم نظام تعلیم و تربیت در مدرسه همین است و برای همین ما موفق نمی‌شیم و امروز دچار بحران‌های هویتی و اعتقادی و بحران‌های مختلف در حوزه تربیتی شدیم؛ ما باید این اشکالات را برطرف کنیم.

 

کد ویدیو

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار