آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۷۵۹
وزیر علوم در نشست با برخی از اساتید رشته‌های علوم اقتصادی، مدیریت و حسابداری:

لزوم کاهش اتکای اقتصاد آموزش عالی به بودجه عمومی کشور/ موافق واگذاری اختیارات بیشتر به دانشگاه‌ها هستم

وزیر علوم در ادامه جلسات اخیر خود با صاحبنظران حوزه آموزش عالی، در جلسه تبادل نظر در خصوص چالش‌های نظام آموزش و تحقیقات رشته‌های علوم اقتصادی، مدیریت و حسابداری حضور یافته و به استماع نظرات اساتید رشته‌های علوم اقتصادی، مدیریت و حسابداری پرداخت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیمایی در این نشست که در پردیس دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد از اعضای هیئت علمی شرکت کننده در نشست خواست نظرات خود را در خصوص ارتقای کیفی سه رشته مدیریت، حسابداری و اقتصاد بیان کنند.

وزیر علوم با اشاره به اینکه حل مشکلات اقتصادی آموزش عالی بدون روش‌های تامین مالی جدید ممکن نیست، گفت: از اساتید دانشگاه انتظار داریم راهکار‌های خود را برای کاهش اتکای اقتصاد آموزش عالی به بودجه عمومی کشور به وزارت علوم ارائه کنند.

سیمایی با اعلام اینکه به نسبت ده سال گذشته، بودجه آموزش عالی کاهش داشته است گفت: ما راهکار حل مشکل مالی آموزش عالی را در بیرون از دولت و در بخش خصوصی می‌دانیم و باید درآمد‌های اختصاصی دانشگاه‌ها به کمک دولت بیاید.

در ادامه این نشست اساتید حاضر به بیان دیدگاه‌ها و خواسته‌های خود از وزارت علوم پرداختند. کاهش تمرکز تصمیم‌گیری آموزش در وزارت علوم، افزایش استقلال مالی دانشگاه‌ها، افزایش جذب دانشجوی بین‌المللی، افرایش قرارداد با بخش صنعت و کسب و کارها، و کاهش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی بویژه در برخی خرده نظام‌های آموزش عالی غیردولتی، از مهمترین مباحث مطرح شده توسط اساتید حاضر در این نشست بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
باسلام
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۴:۵۵
پیش بسویی صنعت درآمدی شدن آموزش والگوی منحط نظام سرمایه داری نئولیبرال آمریکایی وحذف تدریجی طبقات متوسط به پایین از چرخه نقش داشتن در اداره کشور به کام بچه سرمایه دار های بی درد.
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۷
باز هم تدبیر برای جیب بری مردم. فقرا نباید به دانشگاه برون
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار