آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۱۲۲۸

سازمان بازرسی: فرآیند بازگشایی مجدد بازارچه مرزی ساری سو در مرز بازرگان کلید خورد

در جریان سی و نهمین سفر استانی رئیس قوه قضاییه که به استان آذربایجان غربی اختصاص داشت، رئیس سازمان بازرسی مامور بررسی مشکلات شهرستان ماکو شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، در جریان سی و نهمین سفر استانی رئیس قوه قضاییه که به استان آذربایجان غربی اختصاص داشت، رئیس سازمان بازرسی مامور بررسی مشکلات شهرستان ماکو شد.

در جریان حضور خدائیان در شهرستان ماکو و بازدید از بخش‌های مختلف مرز بازرگان، غیرفعال بودن بازارچه مرزی «ساری سو» به عنوان یکی از مسائل و مشکلات این شهرستان شناسایی شد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور پیرامون این موضوع در نشست شورای اداری شهرستان ماکو به معاون اقتصادی سازمان بازرسی و بازرس کل استان آذربایجان غربی ماموریت داد که در فاز اول نسبت به افتتاح مجدد بازارچه با ظرفیت ابنیه موجود اقدام کنند و در مرحله بعدی، پس از بازگشایی مجدد بازارچه، احداث ابنیه جدید با توجه به اعلام آمادگی سازمان منطقه آزاد ماکو در دستور کار قرار گیرد.

بر همین اساس بازرس کل آذربایجان غربی روز گذشته در جلسه‌ای که به منظور رفع موانع مبادلات مرزی کشور در سازمان منطقه آزاد ماکو برگزار شد، موضوع بازگشایی بازارچه ساری سو بازرگان را به منظور ایجاد اشتغال برای مرزنشینان و ساماندهی تردد روزانه به کشور ترکیه، بررسی کرد.

روح اله محبوبی در این نشست به مصوبات سفر اخیر سفر رئیس قوه قضاییه به استان آذربایجان غربی و سفر رئیس سازمان بازرسی به شهرستان ماکو اشاره و تأکید کرد: تمرکز سازمان بازرسی بر برداشتن گام‌های مؤثر در جهت بهبود معیشت مرزنشینان است.

بازرس کل قضایی استان آذربایجان غربی افزود: گام اصلی فراتر از یک تجارت محدود مرزی است و هدف ما شکل دادن اکوسیستم‌های اقتصادی در دو طرف مرز است که منافع همه را تأمین کند.

در پایان این نشست، مقرر شد فرآیند شروع به کار مجدد بازارچه در چند مرحله شامل تعیین متولی مدیریت بازارچه، آماده‌سازی محوطه موجود، هماهنگی با طرف ترکیه، تعیین کالا‌ها و اقلام قابل مبادله، و هدایت مرزنشینان به بازارچه برای تجارت و داد و ستد انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار