کد خبر:۱۲۴۴۰۶۲
سرپرست ادره کل آموزش و پرورش استان کرمان:

نیمی از املاک آموزش و پرورش کرمان سند ندارند

سرپرست ادره کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: تعداد ۲ هزار و ۶۹۹ ملک از ۵ هزار و ۴۳۰ ملک آموزش و پرورش استان کرمان فاقد سند هستند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد رضا فرح بخش سرپرست ادره کل آموزش و پرورش استان کرمان در دیدار با مدیر کل ثبت اسناد استان کرمان گفت: تفاهم نامه‌های خوبی در راستای مستند سازی املاک آموزش و پرورش با دستگاه‌های مختلف در سطح کشور انعقاد شده است که امیدواریم از این ظرفیت در راستای مستند سازی املاک در استان حداکثر استفاده را ببریم.

وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۶۹۹ ملک از ۵ هزار و ۴۳۰ ملک آموزش و پرورش استان فاقد سند هستند گفت: با چشم اندازی ۳ ساله‌ای که در آموزش و پرورش استان طراحی شده است امیدواریم تمامی املاک آموزش و پرورش استان در سه سال آینده مستند شوند.

او اعلام کرد: مستندسازی ۵۰ درصد از املاک آموزش و پرورش استان که تاکنون مستندسازی نشده، نیازمند حمایت همه دستگاه‌های اجرایی است.

سرپرست ادره کل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه خوشبختانه تفاهم نامه ۳ جانبه با بنیاد مسکن و ثبت اسناد کشور کار مستند سازی را تسهیل کرده است ، گفت: نسبت به املاک آموزش و پرورش که بخش بزرگی از آن را خیرین اهدا کرده‌اند باید حساسیت به خرج دهیم.

وی از مستند سازی ۳۳۱ ملک از املاک آموزش و پرورش استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: امیدواریم در سال جاری نیز با تعامل و همکاری با سایر دستگاه‌های اجرایی ۵۰ درصد املاک فاقد سند مستند شوند.

فرح بخش با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش زیربنای توسعه و مسیر پیشرفت کشور است، افزود: تحقق اهداف و برنامه‌های آموزش و پرورش در زمینه‌های مختلف بدون همکاری و مشارکت سایر دستگاه‌ها امکان‌پذیر نیست.

وی تصریح کرد: صدور سند مالکیت همواره یکی از دغدغه‌های آموزش و پرورش بوده و اطمینان خاطر از مالکیت املاک در این نهاد از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که آموزش و پرورش در امر تعلیم و تربیت نیازمند آرامش و دوری از هرگونه حاشیه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار