کد خبر:۱۲۴۶۰۷۰

جلوه‌های فرهنگی در هنر نقاشی هنرمندان ایران و تایلند به تصویر کشیده شد

به مناسبت هفتادمین سالگرد روابط فرهنگی ایران و تایلند و عید نوروز و سونگکران، نمایشگاه هنری با عنوان «آفرینش از نگاه سیامی و پارسی» با هدف به تصویر کشیدن جلوه‌های فرهنگی، تاریخی و مفهومی در هنر نقاشی ایران و تایلند برپا شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به مناسبت هفتادمین سالگرد روابط فرهنگی ایران و تایلند و عید نوروز و سونگکران، نمایشگاه هنری با عنوان «آفرینش از نگاه سیامی و پارسی» با هدف به تصویر کشیدن جلوه‌های فرهنگی، تاریخی و مفهومی در هنر نقاشی ایران و تایلند در سالن اصلی مؤسسه مطالعات آسیایی دانشگاه چولالونگکورن شهر بانکوک برپا شد.

این رویداد هنری با همکاری دفتر هنر و فرهنگ، مرکز مطالعات جنوب آسیا در مؤسسه مطالعات آسیایی دانشگاه چولالونگکورن و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و مورد استقبال هنردوستان، پژوهشگران و دانشجویان قرار گرفت.

مراسم افتتاحیه با حضور استادان دانشگاه، دیپلمات‌ها، هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر و نمایندگان دانشگاه چولالونگکورن و رایزنی فرهنگی با موضوع نقش هنر در گسترش تعاملات فرهنگی ایراد سخن کرد.

رایزن فرهنگی ایران در این مراسم، گفت: باعث افتخار است که امروز در جمع فرهیختگان، هنردوستان و اندیشمندان دو ملت بزرگ ایران و تایلند حضور دارم تا در آیین افتتاح نمایشگاهی شرکت کنم که در دل خود، پیوندی از دو فرهنگ کهن و ریشه‌دار را به تصویر می‌کشد.

وی گفت: نمایشگاه «آفرینش از نگاه سیامی و پارسی» نه تنها مجموعه‌ای از آثار هنری است، بلکه آیینه‌ای است از عمق دیدگاه‌های انسان‌ساز دو تمدن بزرگ آسیا، که در طول تاریخ، با زبان هنر و اندیشه، با یکدیگر گفت‌و‌گو کرده‌اند.

زارع بی عیب گفت: ایران و تایلند، هر دو با پشتوانه‌ای غنی از فرهنگ، هنر، دین و معنویت، همواره در جستجوی فهم بهتر از هستی، انسان و خالق بوده‌اندودر فرهنگ ایرانی، آفرینش مفهومی مقدس و سرشار از راز و همچنان که در سنت سیامی، خلقت همواره با نمادها، رنگ‌ها و روایت‌های روحانی گره خورده است.

وی ادامه داد: امروز، این نمایشگاه بستری است تا بتوانیم این نگاه‌های متفاوت، اما هم‌راستا را در کنار یکدیگر بنگریم. هنر، زبانی جهانی و بی‌واسطه است؛ هنرمند با قلم‌موی خود، بدون نیاز به ترجمه، اندیشه و احساسش را به دل‌ها منتقل می‌کند.

رایزن فرهنگی ایران اظهار داشت: مایه خوشحالی است که این رویداد فرهنگی با همکاری نزدیک دانشگاه چولالونگکورن، دفتر هنر و فرهنگ، مرکز مطالعات جنوب آسیا و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برگزار شده و این‌گونه همکاری‌ها، نمادی از دیپلماسی فرهنگی و احترام متقابل میان ملت‌هاست؛ دیپلماسی که ریشه در تعامل سازنده و شناخت متقابل دارد.

وی گفت: ضمن قدردانی از استادان، هنرمندان و همه برگزارکنندگان این برنامه ارزشمند، امیدوارم که چنین رویداد‌هایی تداوم یابند و زمینه‌ساز گسترش دوستی، احترام و صلح میان ملت‌های ما باشند.

بازدیدکنندگان از این نمایشگاه تجربه‌ای بصری و فرهنگی عمیق دریافت کردند و بسیاری از آنان اظهار داشتند که نمایشگاه، جلوه‌ای از تفاوت‌ها و در عین حال اشتراکات زیبای فرهنگی را نمایان ساخته و حضور همزمان آثار هنری از دو کشور، بستر تأمل و مقایسه میان نگرش‌های فرهنگی به مفهوم آفرینش را فراهم کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار