
کد خبر:۱۲۸۶۷۷۳
تیزر «لاله خیز» منتشر شد/ روایتهایی تازه درباره شهدایی از جنس مردم عادی
تیزر برنامه «لاله خیز» که روایتگر صحبتهای بازماندگان شهدایی از قشر عادی مردم در جنگ ۱۲ روزه است، منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تیزر برنامه ترکیبی «لاله خیز» به تهیهکنندگی امیرحسین اکاتی که از ۷ تیرماه روی آنتن شبکه یک سیما رفته و تاکنون ۲۱ قسمت از آن پخش شده است، منتشر شد.
این برنامه با اجرای راحله امینیان، نگاهی ویژه دارد به شهدایی از قشر عادی مردم و به گفتوگو با بازماندگان این عزیزان میپردازد.
در بخش مستند این مجموعه نیز دوربین برنامه به محل زندگی شهدا میرود و روایتهایی از ویژگیها و خاطرات آنها را به تصویر میکشد.
«لاله خیز» تولید گروه تاریخ، فرهنگ، هنر شبکه یک سیماست که هر شب ساعت ۱۹ روی آنتن میرود و بازپخش آن ۴۵ دقیقه بامداد و ۱۱ صبح روز بعد خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.