آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۶۱۸
دفاع مستدل و قوی طالبی در خصوص لزوم بهسازی راه ها؛

مطالبه گری استاندار کرمان در جلسه کمیسیون عمران مجلس پیرامون بهبود وضعیت جاده‌ها / ۳۵ همت اعتبار می‌خواهیم

استاندار كرمان گفت : برای روکش آسفالت راه‌های استان به ۱۰ همت، برای نگهداری راه‌ها به ۴ همت و برای احداث راه‌های جدید ۲۱ همت اعتبار نیاز است که امیدواریم در قانون بودجه اختصاص یابد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، جلسه مشترک کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برای بررسی ابعاد مختلف حادثه واژگونی اتوبوس در جاده کرمان_راور با حضور استاندار کرمان تشکیل شد.

محمد علی طالبی، استاندار کرمان در این جلسه با دعوت از اعضای کمیسیون عمران برای بازدید از راه‌های ارتباطی استان کرمان و آشنایی با مشکلات و چالش‌های مرتبط گفت: برای روکش آسفالت راه‌های استان به ۱۰ همت، برای نگهداری راه‌ها به ۴ همت و برای احداث راه‌های جدید ۲۱ همت اعتبار نیاز است که امیدواریم در قانون بودجه اختصاص یابد.
 
وی با بیان اینکه طولانی‌ترین راه‌های کشور در استان کرمان است؛ بر ضرورت نوسازی ناوگان حمل ونقل جاده‌ای کشور به عنوان یک حرکت جهادی تاکید کرد و گفت: باید قوانینی را وضع کنیم که واردات اتوبوس تسهیل شود و خرید آن صرفه اقتصادی داشته باشد.
 
استاندار کرمان همچنین بر آسیب‌شناسی مشکلات و دلایل منجر به بروز این حادثه تاکید کرد
 
جنوب استان کرمان، بزرگراه و راه‌آهن ندارد

سپس منصور شکرالهی نماینده شهرستان‌های کهنوج، فاریاب، قلعه گنج، منوجان، فاریاب و رودبار جنوب استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه در جنوب استان کرمان، بزرگراه و راه‌آهن نداریم گفت: متاسفانه اعتبارات لازم نیز برای این منظور وجود ندارد و نیاز به اعتبارات بیشتری داریم.
 
تاخیر در دوبانده شدن جاده محل حادثه 
 
در ادامه شهباز حسن‌پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: جاده‌ای که در آن حادثه رخ داد، قرار بود حدود سه ماه قبل به صورت دوبانده راه‌اندازی شود که به دلایل نامشخص به تأخیر افتاده است.
 
 
سخنان رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور
 
سپس رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه حادثه اتوبوس عقاب افشان مهم‌ترین حادثه تصادف کشور بوده است گفت: اتاق این اتوبوس فاقد ستون و مدل ساخت آن ۱۳۸۵ بوده که این مسائل منجر به تلفات بیشتر شده است.
 
رضا اکبری، عدم توانایی کنترل اتوبوس توسط راننده به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه را از دیگر دلایل این حادثه فاجعه‌بار عنوان کرد که به گواه سخنان یکی از مسافران سرعت اتوبوس در زمان این حادثه زیاد بوده است.
 
به گفته وی شرکت حمل و نقل این اتوبوس نیز در این حادثه مقصر بوده چرا که ظرفیت تعداد مسافران در آن ۴۳ نفر می‌باشد در حالیکه این اتوبوس با ۶۰ مسافر حرکت کرده است.
 
اظهارات رئیس پلیس راه کشور 
 
همچنین در پایان رئیس پلیس راه کشور نیز با اشاره به سرعت بالای این اتوبوس گفت: مسافران در صورت مواجه با چنین شرایطی می‌توانند از طریق سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰ و درگاه ۱۴۱ نسبت به شکایت از راننده و اعلام فوری به پلیس راه اقدام کنند.
 
سرهنگ احمد کریمی اسد با بیان اینکه در چنین شرایطی جان مسافران در خطر است خواستار فرهنگ‌سازی رسانه‌ها در این خصوص شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار