آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۸۴۸

احیای ۴۱ واحد صنعتی راکد در قم

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم گفت: ۴۱ واحد صنعتی راکد سرمایه‌ای بالغ بر هشت هزار و ۲۲۶ میلیارد ریال سال گذشته احیا شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، وحید آشتیانی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم در جمع خبرنگاران بر اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیند تولید و ارتقای کیفیت محصولات اشاره و بیان کرد: با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز و فرآیند‌های بهینه، می‌توانیم به رقابت‌پذیری صنایع داخلی در بازار‌های جهانی کمک کنیم.

وی افزود: با تداوم این همکاری‌ها و حمایت‌های صورت‌گرفته، امید است که شاهد رشد و ترقی بیشتری در صنعت استان قم و به تبع آن، افزایش سرمایه‌گذاری و تکمیل زنجیره تولید در کشور باشیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم از احیای ۴۱ واحد صنعتی راکد در استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این اقدام با هدف سرمایه‌گذاری برای تولید و با همکاری سرمایه‌گذاران جدید انجام شد.

آشتیانی ادامه داد: این واحد‌های تولیدی به خاطر مشکلاتی نظیر فرسودگی ماشین‌آلات، فقدان بازار، کمبود منابع مالی، دشواری‌های تأمین مواد اولیه و مسائل زیرساختی، در وضعیت تعطیل بود.

وی با اشاره به اقدام‌های انجام شده در راستای احیای واحد‌های صنعتی استان، بیان کرد: برای بازگشت به چرخه تولید، عملیات‌هایی نظیر مشارکت با سرمایه‌گذاران جدید، واگذاری کامل واحدها، تأمین مواد اولیه، تولید محصولات جدید و رفع مشکل‌های بازار انجام گرفت.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم عنوان کرد: با اخذ تسهیلات مالی و همکاری با سرمایه‌گذاران جدید، توانستیم سرمایه‌ای بالغ بر هشت هزار و ۲۲۶ میلیارد ریال برای احیای این واحد‌ها جذب کنیم، این اقدام‌ها به اشتغال‌زایی ۷۴۶ نفر به‌طور مستقیم منجر شده‌است.

آشتیانی در پایان گفت: تداوم این روند نشان‌دهنده عزم راسخ ما در حمایت از تولید و اشتغال در استان قم است، ما به دنبال ساخت محیطی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان هستیم تا با همکاری در راستای رونق صنایع استان حرکت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار