
تلگرام ۷ میلیون روبل در روسیه جریمه شد
پیامرسان تلگرام به دلیل امتناع از حذف محتوایی که افراد را به حملات تروریستی و برپایی اعتراضات دعوت میکرد، هفت میلیون روبل (۸۰ هزار دلار) در روسیه جریمه شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری تاس با اشاره به اسناد دادگاه، گزارش کرد پیامرسان تلگرام که مالک منبع اطلاعات بوده، در حذف اطلاعات یا کانالهای دعوتکننده به فعالیت افراطی، کوتاهی کرده است.
تلگرام که در دوبی مستقر است، توسط پاول دوروف، میلیاردر روسی تاسیس شده و حدود یک میلیارد کاربر دارد. این پیامرسان، در روسیه، اوکراین و سایر جمهوریهای شوروی سابق، به شدت محبوب است.
بر اساس گزارش رویترز، دوروف، پس از اینکه در اوت سال ۲۰۲۴، در فرانسه دستگیر شد و در ارتباط با استفاده از تلگرام برای فعالیتهای مجرمانه شامل کلاهبرداری و پولشویی تحت تحقیقات قرار گرفت، چند ماه ممنوع الخروج بود و در مارس، به دوبی بازگشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.