آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۱۲۳
در پاسخ به دانشجو مطرح شد؛

توضیحات مدیرکل بنیاد مسکن کرمان در خصوص وقوع سیلاب در شهرک قناتغستان

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان در خصوص وقوع سیلاب در اراضی منطقه قناتغستان توضیحاتی را ارائه کرد و حل آن را منوط به اقدامات شرکت هفت باغ دانست.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی محمدی مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان در نشست خبری در پاسخ به سوال دانشجو در مورد مشکلات ایجاد شده در زمین‌های واگذار شده به مردم در شهرک روستای قناتغستان از توابع شهرستان کرمان که با مشکل قرار گرفتن در مسیر سیلاب مواجه شده‌اند گفت: بله متاسفانه این موضوع صحت دارد و تبدیل به مشکل برای مردم شده است و حل آن نیازمند همکاری شرکت هفت باغ است.

وی اعلام کرد: بنیاد مسکن از حدود سال ۱۳۷۰ شروع به تفکیک زمین‌های منطقه قناتغستان و الحاق آنها می‌نماید، اما بعد از این اقدام در طی سال‌های بعد، شرکت هفت باغ علوی با اقداماتی به منظور ساماندهی اراضی خود، در طبیعت مناطق بالا دست این اراضی دست برده و بدون هماهنگی با مراجع ذیربط و بنیاد مسکن، تغییراتی را در مسیر رودخانه‌ها و روان آب‌ها ایجاد کرده و این موضوع موجب این شد تا مسیر رودخانه‌های فصلی تغییر کند و طی این سال‌ها سیلاب به بخشی از اراضی و خانه‌های مردم در شهرک قناتغستان خسارت بزند.

محمدی گفت: چند بار تا کنون در حضور معاون استاندار کرمان جلسه گذاشتیم و موضوع را پیگیری کردیم که چرا این اقدام در جایی که ۲۰ سال مردم خانه ساخته‌اند، چنین اقدامی صورت گرفته است؛ باید در بالا دست شهرک مسیر رودخانه‌ها را اصلاح کنند تا مشکل مردم منطقه حل شود؛ قول داده‌اند، اما هنوز عمل نشده است. 

او تصریح کرد: کار بنیاد مسکن استان هنگام واگذاری‌های زمین در این منطقه قانونی و طبق استعلامات و کار کارشناسی بوده است، شرکت هفت باغ علوی به همراه شرکت آب منطقه‌ای استان و اداره کل منابع طبیعی استان باید به طور مشترک این مشکل را پیگیری و حل نمایند.

مدیر کل بنیاد مسکن استان کرمان در ادامه گفت: در حال حاضر مشکلی در واگذاری زمین در روستا‌ها نداریم و در هر روستایی که نیاز باشد موضوع را بررسی؛ اراضی ملی را شناسایی کنیم و به متقاضیان واجد شرایط زمین واگذار می‌کنیم.

او بیان کرد: نرخ مقاوم‌سازی ساختمان‌های روستایی به ۶۷ درصد رسیده که عددی قابل قبول است.

وی افزود: طرح‌های هادی پس از تأیید در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان وارد مرحله طراحی، تصویب و اجرا می‌شوند گفت: در حال حاضر در بیش از ۲۴۰۰ روستای استان کرمان طرح هادی اجرا شده است. همچنین طرح هادی بیش از ۱۰۰۰ روستا بازنگری شده است. 

محمدی اعلام کرد: فرایند قانونی صدور مجوز و واگذاری زمین در سه مرحله شامل آورده متقاضی، پرداخت قسط وام، و پیشبرد پروژه انجام می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان گفت:در قالب برنامه هفتم توسعه، باید سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی در کشور احداث شود؛ این موضوع نیازمند تأمین منابع مالی مطمئن، هماهنگی بین دستگاه‌ها و اجرای دقیق مقررات فنی ساختمان است.

او از کاهش نرخ سود تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن از ۲۳ درصد به ۱۸ درصد خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار