
پرداخت ۱۳۰۰ میلیارد ریال برای اشتغال مددجویان زنجان

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مریم کرمی یکی از اقدامات مهم این اداره را ایجاد اشتغال برای جامعه هدف ذکر کرد و گفت: این اقدام در راستای توانمند سازی مددجویان انجام می گیرد.
وی بر قطع نشدن مستمری مددجویان در صورت دریافت وام اشتغال، تاکید کرد و اظهار کرد: این سیاست برای تشویق مددجویان جهت ایجاد اشتغال، کارآفرینی و تولید است که یکی از بهترین راههای توانمندسازی و کسب استقلال مالی و افزایش خودباوری این گروه محسوب می شود.
کرمی به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال به کارفرمایانی که زمینه اشتغال جامعه هدف بهزیستی را فراهم کنند اشاره کرد و گفت: سقف دریافت تسهیلات کارفرمایان تا ۴۰ میلیارد ریال برای حداکثر ۲۰ نفر مددجو است.
وی استفاده از بیمه بیکاری، تشویق و ترغیب مددجویان جهت استفاده از سهم بیمه خویش فرمایی، برخورداری مشمولین از حقوق بازنشستگی و استفاده از مزایای بیمه تامین اجتماعی و تغییر روش های حمایتی مستقیم به رویکردهای بیمه ای را از دیگر ماموریت های دفتر اشتغال بهزیستی ذکر کرد.
کرمی همچنین از اقدامات مهم این اداره کل را در راستای اشتغالزایی، ارائه آموزش های فنی و حرفه ای عنوان کرد و یادآور شد: مهارتهای فنی و حرفهای مهمترین هدفگذاری در عرصه توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان تحت پوشش است که با جدیت نیز پیگیری میشود.
سرپرست بهزیستی استان زنجان خاطرنشان کرد: مددجویان در مراکز دولتی به طور رایگان مهارت های حرفه ای را فرا می گیرند و در مراکز غیر دولتی نیز تخفیف ویژه ای برای آنها در نظر گرفته شده است و پس از پایان دوره و شرکت در آزمون گواهینامه دریافت میکنند.