آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۴۲۲

تل‌آویو از سلاح‌های جدیدی برای قتل عام فلسطینی‌ها استفاده می‌کند

یکی از مسئولان وزارت بهداشت نوار غزه از گسترش بیماری‌های مختلف میان کودکان فلسطینی و استفاده از سلاح‌های جدید برای هدف قرار دادن ساکنان این باریکه خبر داد.
تل‌آویو از سلاح‌های جدیدی برای قتل عام فلسطینی‌ها استفاده می‌کند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، مروان الهمص مدیر بخش بیمارستان‌های میدانی در وزارت بهداشت غزه تاکید کرد که کودکان در این باریکه از بیماری‌های مختلف بدون وجود راهی برای درمان آنها رنج می‌برند.

وی افزود: ما شاهد گسترش اسهال و هپاتیت میان کودکان در غزه به دلیل نبود آب سالم و خوراک مناسب هستیم.

الهمص بیان کرد: اکثر زخمی‌هایی که به بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند کاملاً سوخته‌اند. رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن فلسطینی‌ها از سلاح‌های جدید استفاده می‌کند.

همچنین گزارش شده که اشغالگران صهیونیست با بمباران مناطق مسکونی در محله الشجاعیه دست کم ۱۱ شهید و ۳۵ زخمی برجای گذاشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار