آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۹۶۲

غریب آبادی: گذشت زمان باعث کمرنگ‌شدن مسئولیت آلمان در جنایات جنگی رژیم صدام نمی‌شود

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، گفت: جانبازان شیمیایی ایران مصداق زنده پوچ بودن ادعا‌های حقوق بشری کشور‌های غربی مثل آلمان هستند که نقش اصلی در توسعه برنامه تسلیحات شیمیایی عراق داشتند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کاظم غریب آبادی در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز از جمعی از قهرمانان وطن، جانبازان مقاوم شیمیایی، در بیمارستان ساسان دیدار کردم. با مشاهده درد و رنج آنها سوختم و با دیدن روحیه صبر و شکیبایی آنها و خانواده‌شان، به حالشان غبطه خوردم.»

وی افزود: جانبازان شیمیایی ایران مصداق زنده پوچ بودن ادعا‌های حقوق بشری کشور‌های غربی مثل آلمان هستند که نقش اصلی در توسعه برنامه تسلیحات شیمیایی عراق داشتند.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه گذشت زمان، باعث کمرنگ‌شدن مسئولیت آلمان در شراکت ارتکاب جنایات جنگی رژیم صدام نمی‌شود، گفت: «پیشنهاد ایران به آلمان برای تاسیس یک سازوکار حقیت‌یاب راجع به نقش این کشور در تسلیح رژیم صدام به سلاح‌های شیمیایی، مبتنی بر دو اصل پذیرفته شده حقوق بشری "حقیقت" و "عدالت" است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار