آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۱۹۱

صدور پروانه نوسازی برای ۳۰۹۰ واحد فرسوده در بوشهر

مدیرکل راه و شهرسازی بوشهر گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، مالکان ۳۰۹۰ واحد فرسوده در بوشهر پروانه نوسازی گرفته‌اند و ۶۰ درصد این واحدها در مرحله نازک کاری هستند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اصغر کشوریان اظهار کرد: در راستای تحقق نوسازی مسکن در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری، برنامه ریزی هایی برای کمک به مالکان و سازندگان این محدوده ها صورت گرفته است.

وی با اشاره به اعتبار پنج ساله پروانه‌های نوسازی واحدها بافت فرسوده افزود: متقاضیان می توانند برای بهره مندی از کمک‌هایی نظیر صدور مجوزها و انشعابات، حمایت های مالی در قالب تسهیلات، مساعدت های شهرسازانه و تعویض واحد در مقابل زمین یا واحد معوض در قدم اول از قرار گیری ملک خود در بافت فرسوده با مراجعه به سایت facility.udrc.ir اقدام کنند.

کشوریان ادامه داد: مبلغ وام نوسازی واحدهای فرسوده پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که شامل یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال با سود صفر درصد و یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال با سود ۲۳ درصد است و مابقی آن از طریق سپرده گذاری در بانک مسکن تأمین می شود.

وی یادآورشد: دوره ساخت و بازپرداخت وام نوسازی مسکن هفت ساله است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهردر باره پروژه‌های شهرسازی گفت: ۴۵ پروژه بازآفرینی شهری از سال ۱۴۰۰ تاکنون با اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال در این استان افتتاح شده است.

کشوریان درباره نهضت ملی مسکن در استان بوشهر اظهارکرد: ۱۰۶ هزار و ۷۱۶ متقاضی برای طرح نهضت ملی مسکن در این استان اقدام کرده اند که از این شمار ۲۳ هزار و ۸۵ متقاضی درشهرهای جدید عالیشهر و چغادک و ۸۳ هزار و ۶۳۱ متقاضی در شهرهای دارای بیشتر و کمتر از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت واجد شرایط طرح نهضت ملی مسکن هستند.

وی افزود: از این شمار ۱۲ هزارو ۹۴۵ متقاضی واجد شرایط شناخته شده اند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با اشاره به طراحی و اجرای ۳۲ سایت آماده سازی نهضت ملی مسکن بیان کرد: بیش از سه هزار و ۷۵۱ هکتار زمین برای ساخت ۷۸ هزار و ۴۹۵ واحد پیش بینی شده است.

کشوریان افزود: تاکنون یک هزار و ۹۶۱ هکتار زمین برای بیش از ۴۲ هزارو ۲۳۸ واحد مسکونی اختصاص داده شده و اقداماتی برای تخصیص ۲۵۰ هکتار زمین دیگر در مناطق کم بهره یا بی بهره از زمین با هدف ساخت پنج هزار قطعه مسکونی برای متقاضیان دارای شرایط صورت گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار