آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۳۶۴
در گفت‌و‌گو با SNNTV:

هدف‌گذاری برای جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی بین الملل در برنامه هفتم توسعه

مدیر همکاری علمی و بین المللی دانشگاه امیرکبیر ضمن محکومیت اقدام جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، از گسترش برنامه‌های علمی با کشور‌های همسایه خبر داد.

هدف‌گذاری برای جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی در برنامه توسعه هفتم

روح اله باقرزاده مدیر همکاری علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی  امیرکبیر گفت: در راستای برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران، جذب بیش از ۳۲۰ هزار دانشجوی بین‌المللی به‌عنوان یکی از اهداف کلان نظام آموزش عالی کشور هدف‌گذاری شده است. در حال حاضر، تعداد دانشجویان خارجی در ایران کمتر از ۷۰ هزار نفر است.

وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو کشور، تاکنون با اقدامات گسترده‌ای موفق به جذب بیش از۷۰۰ دانشجوی بین‌المللی شده است. این دانشجویان با ورود منابع ارزی به کشور، ظرفیت‌های مهمی را برای تقویت زیرساخت‌های علمی و پژوهشی فراهم کرده‌اند.

مدیر همکاری علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی  امیرکبیر گفت: جذب دانشجویان خارجی به‌ویژه از کشور‌های همسایه، نه‌تنها به ارتقای جایگاه علمی ایران کمک می‌کند، بلکه در راستای منافع مشترک و ایجاد اتحاد استراتژیک منطقه‌ای اهمیت ویژه‌ای دارد. ما با همکاری رایزنان علمی و فرهنگی در کشور‌های همجوار، بستر مناسبی برای جذب دانشجویان باکیفیت فراهم کرده‌ایم.

وی افزود: متأسفانه در حمله جنایتکارانه اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به مناطق مسکونی، یکی از دانشجویان بین‌المللی ما به شهادت رسید. دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن محکومیت شدید این اقدام تروریستی، مراسمی با حضور اساتید و دانشجویان برگزار کرد تا همبستگی خود را با خانواده این دانشجوی شهید ابراز کند.

مدیرهکاری علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرده است که مسیر جذب دانشجویان بین‌المللی با قدرت ادامه خواهد یافت و ظرفیت‌های علمی کشور در خدمت تقویت جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی قرار دارد.

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار