
هنرمند انقلابی باید چهره واقعی ظالم را نشان دهد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، احمدرفیعی وردنجانی فرزند جعفرعلی اهل و ساکن شهر شهید پرور وردنجان (شهری ایثارگر در استان چهارمحال و بختیاری با بیش از ۸۰ شهید)، متولد سی ام شهریور ماه ۱۳۵۹، از سن ۱۲ سالگی سرودن شعر را آغاز کرد اما به صورت رسمی از ۲۵ سالگی و با حضور در محافل ادبی کارش را به صورت جدی تر ادامه داد.
وی با حضور در محفل شعر ولایی و آیینی زفرات شهرکرد، شعر آیینی را به همت بیشتری دنبال کرد، البته با اولویت شعر آیینی، شعر انقلاب، شعراجتماعی، شعرسیاسی و شعر طنز و البته شعر روز(اتفاقات روزمره) را در دستور کار قرار داده و سعیاش برآن بوده که در خصوص موضوعات روز و مخصوصا زمینههایی که نیاز به بصیرت افزایی دارد فعال باشد و همین ویژگی رفیعیب را از سایر شعرا متمایز کرد و به شاعر دغدغهمند و هنرمند انقلابی لقب گرفته است.
لذا خبرنگار این رسانه به بهانه هفته هنر انقلاب اسلامی گفتوگویی را با این هنرمند انقلابی تهیه کرده است که جزئیات آن را در ادامه میخوانیم.
احمد رفیعی وردنجانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص ویژگیهای هنرمند تراز انقلاب اسلامی گفت: ذات هنر زیبایی شناسی و نمایاندن زیبایی است همان چیزی که امیرالمومنین فرمودند: «االله جمیل و یحب الجمال» ( خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد.) پس کسی که قدم در عرصه شناخت و نمایاندن زیباییها برمی دارد به سمت خداوند و به سمت نور حرکت کرده است.
شاعر انقلابی و عضو خانه ی طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: حال هرچقدر این حرکت بیشتر به سمت نور باشد و بیشتر جلوههای کار خدایی در آن آشکارتر باشد و از نفسانیات و دنیاییات بریدهتر باشد انقلابیترو اسلامیتراست.
وی با طرح سوال به نظر شما کسی، که ادعای هنرمندی دارد اما به نسل کشی در غزه مظلوم واکنش نشان نمیدهد هنرش خدایی و انقلابیی است و اصلا ذات هنر را درک کرده است؟ بیان کرد: هنر انقلابی ابزاری قدرتمند برای تعالی جامعه و انتشار پیام انقلاب در سراسر جهان است و امروز، این رسالت خطیر، بر دوش هنرمندان مؤمن و انقلابی، بهویژه بسیجیان هنرپرور و فرهنگساز، سنگینی میکند چراکه علاوه بر ساخت تمدنی نوین بر پایه فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی باید صدای مظلومان جهان نیز باشد و رخ واقعی ظالم و مظلوم را بر جوامع خوابزد بشناساند.
عضو خانه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی، ایستادن در طرف درست تاریخ که مسلما جز شناخت شمرهای زمانه و تبری جستن ازآنها و یاری مظلومان عالم نیست را وظیفه امروز هنرمندان انقلابی دانست.
وی در خصوص اثرگذاری هنرمند انقلابی در بیان مشکلات استان گفت: بیان کردن هنرمندانه مشکلات باعث کاهش درد ناشی از گفتنش برای مسئولان امر است یا به نحوی یک اهرم تحرک احساسات طرف مقبال برای سرعت بخشیدن به حل شدن مشکل است.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، دیدار با مقام معظم رهبری در فروردین سال ۱۴۰۳، کسب رتبههای برتر در جشنوارههای مهم کشوری از جمله رتبه اول جشنواره وحدت ارومیه- رتبه دوم ترنم سلامت زنجان- رتبه اول ققنوس چهارمحال و بختیاری، رتبه اول جشنورار ایثار دانشجویی کرمانشاه، برگزیده جشنوارههای ملی تلخند، برشانههای نی و زایندهرود و ....، کسب مسئولیتهایی نظیر مسئول انجمن شعر و ادب توکل شهر وردنجان، عضو حلقه شعر ولایی و آیینی زفرات، دبیر محفل ادبی توکل، دبیر انجمن شعر وادب توکل دبیر کنگره علامه میرزا محمد حسن قلز و نویسنده کتابهای مرد میدان، ای کاش باران ببارد و ماه ستارگان در کارنامه هنری وی ثبت شده است.