اعزام دستیار خانم در کاروانهای حج تمتع ۱۴۰۴

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علیرضا بیات روز پنجشنبه در این جلسه که با حضور تعدادی از بانوان باتجربه در حوزه حج برگزار شد، توجه به خواستهها و نیازهای زنان در تصمیمات اجرایی حج را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: از امسال حضور دستیاران خانم در کاروانهای حج تمتع و هماهنگی، همراهی و تعامل آنها با معینهها میتواند موجب افزایش رضایتمندی بانوان شود.
وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت فکری بانوان حتما موجب بهبود عملکرد سازمانی حج و زیارت در خدمترسانی به زائر خواهد شد و این جلسات بهصورت منظم برای دریافت پیشنهادات بانوان باتجربه در حوزه حج و زیارت استمرار خواهد داشت.
بیات گفت: در حج پیشرو آمار حضور حاجیهخانمها از حجاج مرد پیشی گرفته است و با وجود آنکه در گذشته هم نظرات مشورتی بانوان دریافت شده است اما اکنون ضرورت تشکیل کمیتهای مشورتی از بانوان باتجربه در حوزه حج را بیش از پیش احساس کردیم و بنا داریم این نشستها به صورت منظم و در جهت دریافت پیشنهادات و نظرات جامعه زنان استمرار داشته باشد و در جلسات آتی از بانوان صاحبنظر بیشتری دعوت کنیم.
وی، ترکیب و برنامهریزی برای اعزام دستیار خانم در کاروانهای حج تمتع ۱۴۰۴ را فوریترین موضوع پیشرو در حوزه بانوان دانست و افزود: ابلاغ دستورالعملها، مصاحبه و سپس آموزش باید هرچه سریعتر در روزهای آتی نهایی شود و امسال در کاروانهای بالای ۱۶۵ نفر از دستیار خانم مجرب استفاده خواهیم کرد و قطعا برنامهریزی دقیق و مدون برای سالهای آینده انجام خواهد شد.
رئیس سازمان حج توجه به خواستهها و نیازهای زنان در تصمیمات اجرایی حج را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: حضور دستیار خانم در کاروانهای حج تمتع همچنین هماهنگی، همراهی و تعامل آنها با معینهها میتواند موجب افزایش رضایتمندی بانوان شود و قطعا در روند ارزشیابی نیز دقت لازم را خواهیم داشت و نمره پایین برای دستیار در نمره مدیر کاروان نیز اثرگذار است.
بیات، خطاب به اعضای کمیته مشورتی بانوان گفت: تهیه شرح وظایف، شناسایی دستیاران خانم در حج امسال، آموزشهای ضروری و حفظ شأن جایگاه بانوان در حج باید در سرلوحه برنامه های شما باشد و قطعا حضور دستیار خانم در حج تمتع سال آینده ملموس تر خواهد بود و تصور می کنیم با این اقدامات، سال آینده زائران خانم از روندها رضایت نسبی داشته باشند و بسیاری از مشکلات زنان در سالهای قبل کاسته شود.
وی بر تلاش برای توجه به شأن و منزلت حجاج و افزایش رضایتمندی آنها تاکید کرد و گفت: همیشه در همه دستگاهها بر خدمت بدون منت به ارباب رجوع تاکید می شود اما در مسیر حج و زیارت «منت کشی برای خدمت» را مورد توجه قرار می دهیم و بدین مهم نیز افتخار خواهیم کرد. قطعا خدمت صادقانه و خالصانه در زندگی افراد نقش سازنده ای خواهد داشت.
در این جلسه، بانوان فعال در حوزه حج ضمن بیان تجارب و چالش های حضورشان در ادوار گذشته حج، به ایراد نظرات و پیشنهاداتشان پرداختند و از ریاست سازمان حج درخواست حمایت بیشتر از حضور زنان در سیاستگذاری و امور اجرایی حوزه زیارت را مطرح کردند که مورد استقبال علیرضا بیات قرار گرفت.