آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۶۰۱

سردار فدوی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیشگام محور مقاومت است

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیشگام محور مقاومت بوده و بیش از چهل هزار شهید در این راه تقدیم اسلام کرده است.
سردار فدوی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیشگام محور مقاومت است

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش تحقق شعار سال که با حضور پیشکسوتان سپاه در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، اظهار داشت: استقامت و مقاومت و صبر راه درست است و باید با قدرت آن را ادامه داد و در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح کوتاه نیامد.

سردار فدوی ادامه داد: سال گذشته سال ویژه‌ای بود، تعدادی از فرماندهان و رئیس جمهور کشور عزیزمان به شهادت رسیدند و شحصیت‌های عزیز و مهمی در محور مقاومت همچون سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه، صفی الدین، یحیی سنوار و... را از دست دادیم و به فیض شهادت رسیدند؛ در حقیقت سال ۱۴۰۳ از این منظر سال ویژه و خاصی بود.

جانشین فرمانده کل سپاه با تاکید بر آثار و برکات مقاومت عنوان کرد: مقاومت اگر چه سختی‌هایی داشت و بیش از پنجاه هزار نفر از مردم مظلوم و بی دفاع غزه شهید شدند ولی آثار و برکات آن قابل توجه بود.

وی اضافه کرد: در حقیقت استقامت، مقاومت و صبر راه درست بوده و خداوند متعال ضامن پیروزی آن است و این از برکات پاسداری از انقلاب اسلامی است. اگر انقلاب اسلامی و سپاه نبود، این افتخارات و برکات مقاومت بدست نمی‌آمد و این افتخار برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که پیشگام محور مقاومت بوده و بیش از چهل هزار شهید در این راه تقدیم اسلام کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار