آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۶۸۵
رئیس کمیسیون عمران مجلس:

بخش خصوصی راه‌حل مشکلات حمل و نقل ریلی است

محمدرضا رضایی کوچی گفت: دولت باید دست از تصدی‌گری بردارد و به سیاست گذاری بپردازد در همین راستا بخش خصوصی نیز فعال خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا رضایی کوچی رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در آیین امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری در حوزه حمل و نقل ریلی به ارزش ۶۴ همت برای تامین بیش از ۲۰۰۰ دستگاه واگن باری و مسافری اظهار کرد: حلقه مفقوده صنعت کشور، بخش خصوصی است و مجلس شورای اسلامی در کنار وزارت راه و شهرسازی، حامی بخش خصوصی خواهد بود.

 

وی با اشاره به نامگذاری امسال به "سرمایه‌گذاری برای تولید" از سوی رهبر معظم انقلاب، توجه به ظرفیت‌های بخش خصوصی را یادآور شد و گفت: سالیانه به طور متوسط ۲۰ هزار نفر تلفات جاده‌ای را در کشور شاهد هستیم که یکی از دلایل اصلی آن، حمل بار از طریق جاده و تخریب جاده‌ها است.

 

رضایی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه مجلس و جابجایی بار از جاده به ریل تاکید داشت و بخش خصوصی نقش ویژه‌ای در این راستا دارد.

 

وی تصریح کرد: تداوم کار بخش خصوصی، با اطمینان بخشی و ایجاد فضای اعتماد محقق می‌شود و امروز به روشنی می‌بینیم این مهم در دستور کار راه آهن قرار گرفته است.

 

رئیس کمیسیون عمران مجلس در عین حال تاکید کرد: دولت باید دست از تصدی‌گری برداشته و به سیاست گذاری و نظارت عالی بپردازد.

 

وی گفت: باید صندوق حمل و نقل فعال شود تا به ارائه تسهیلات، ضمانت‌ها و سایر وظایف ذاتی خود بپردازد و ما در مجلس پیگیر آن هستیم.

 

رضایی اضافه کرد: توسعه شبکه ریلی با اولویت جابه‌جایی بار در برنامه هفتم پیشرفت دنبال می‌شود، اما کامل نبودن شبکه ریلی در کشور مانعی در این مسیر است؛ باید فضا را به گونه‌ای هدایت کنیم که صاحبان بار از حمل و نقل ریلی استقبال کنند.

 

وی با اشاره به هزینه‌های بالای سوخت در کشور، اظهار داشت: اگر یارانه سوخت به شرکت‌های ریلی اختصاص یابد، علاوه بر مدیریت هزینه‌ها، آلایندگی کمتر هوا را به دنبال دارد.

 

رئیس کمیسیون عمران مجلس در خاتمه بار دیگر تاکید کرد: راه نجات کشور، واگذاری امور به بخش خصوصی است و باید این بخش را تقویت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار