آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۲۶۳

پنجاه و دومین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی ۱۸ اردیبهشت برگزار می‌شود

رئیس مرکز سنجش پزشکی از برگزاری پنجاه و دومین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید سعید هاشمی نظری با بیان این خبر افزود: فرآیند ثبت نام آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی از تاریخ ۱۷ دی ماه سال گذشته تا ۲۶ دیماه صورت گرفت و برای بار دم از تاریخ ۱۵ تا ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ انجام گرفت و مجددا از تاریخ ۲۰ تا ۲۵ اسفند ماه سال گذشته برای سومین بار تمدید شد.

وی خاطرنشان کرد: آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار خواهد شد.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی اظهار کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۴ هزار و ۷۰۸ نفر داوطلب هستند که از این تعداد ۷ هزار و ۴۵۴ نفر (۵۱ درصد) را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و مابقی متشکل از ۷ هزار و ۲۵۴ نفر را آقایان تشکیل می‌دهند.

دکتر هاشمی نظری خاطرنشان کرد: کارت ورود به جلسه آزمون پنجاه و دوم در هفته منتهی به آزمون منتشر خواهد شد و داوطلبان می‌توانند کارت ورود به آزمون را رویت کنند.

گفتنی است، آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ رأس ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار