آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۳۳۷

تقویت هم‌افزایی سپاه، بسیج و مجلس برای حل مسائل استان البرز

فرمانده سپاه استان البرز از تشکیل «دبیرخانه شهید مدرس» با هدف تعامل و هم‌افزایی میان مجمع بسیجیان و نمایندگان استان البرز خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار علیرضا حیدرنیا فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز ظهر امروز در نشست مشترک مجمع نمایندگان استان و مجمع بسیجیان که با حضور چهره‌های برجسته نظامی، اجرایی و نمایندگان مردم برگزار شد، گفت: این جلسه با الهام از منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت تشکیل مجلسی قوی و کارآمد برگزار شده و هدف آن استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی و نظارتی مجلس شورای اسلامی در جهت حل مشکلات استان است.

وی افزود: مشارکت نخبگان، بهره‌گیری از دیدگاه‌های کارشناسی و همراهی دلسوزان و متخصصان، ابزاری مؤثر در مسیر مطالبه‌گری و حل مشکلات مردم خواهد بود. اقدامات مجمع بسیجیان در قالب ۷ گروه تخصصی و به دور از گرایش‌های سیاسی و حزبی، به‌صورت علمی و هدفمند پیگیری می‌شود.

فرمانده سپاه استان با اشاره به معرفی ظرفیت‌های نخبگانی بسیج از جمله هیئت‌های اندیشه‌ورز و مجامع تخصصی، تأکید کرد: این ظرفیت‌ها می‌توانند با تعامل مؤثر با نمایندگان مجلس، نقش مهمی در قانون‌گذاری، رصد مسائل و ارائه راهکارهای کارشناسی ایفا کنند.

وی همچنین استفاده از جایگاه نظارتی مجلس در پیگیری مطالبات مردم از دستگاه‌های ملی، کشوری و وزارتخانه‌ها را یک گام کلیدی دانست و گفت: بسترسازی مناسب برای پیگیری طرح‌های ارائه‌شده توسط گروه‌های تخصصی بسیج از طریق نمایندگان، زمینه‌ساز حل ریشه‌ای مشکلات استان است.

در این نشست که با حضور مسئولان برجسته‌ای چون حجت‌الاسلام والمسلمین تویسرکانی رئیس مجمع بسیجیان، آیت‌الله ردایی نماینده مجلس خبرگان، نمایندگان مجلس شامل علیرضا عباسی، علی حدادی و ایمان شیرین‌زاد، و رؤسای گروه‌های تخصصی مجمع بسیجیان برگزار شد، راهکارهای عملیاتی برای تعامل مؤثر و هم‌افزا میان سپاه، بسیج و قوه مقننه در استان البرز مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار