آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۴۴۵

اسپیس‌ایکس دهمین گروه از ماهواره‌های جاسوسی آمریکا را پرتاب کرد

اسپیس ایکس مجموعه دیگری از ماهواره‌های جاسوسی نسل بعدی را صبح روز ۲۰ آوریل (۳۱ فروردین) برای اداره ملی شناسایی ایالات متحده (NRO) ارسال کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یک موشک فالکون ۹ از پایگاه نیروی فضایی مه آلود وندنبرگ کالیفرنیا روز گذشته در ساعت ۸:۲۹ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۱۵:۵۹ به وقت ایران)، در مأموریتی که اداره ملی شناسایی ایالات متحده NROL-۱۴۵ نامیده است، به فضا رفت.

به نقل از اسپیس، NROL-۱۴۵ دهمین پرتاب در حمایت از پروژه «ساختار تکثیرشده» اداره ملی شناسایی آمریکا بود که یک شبکه جدید متشکل از تعداد زیادی ماهواره کوچک و مقرون‌به‌صرفه به‌ جای تعداد انگشت‌شماری از فضاپیماهای بسیار کارآمد اما گران‌قیمت است.

کریس اسکولیز (Chris Scolese)، مدیر اداره ملی شناسایی آمریکا، می‌گوید: داشتن صدها ماهواره کوچک در مدار برای ماموریت اداره ملی شناسایی آمریکا بسیار ارزشمند است.

اسکولیز افزود: آنها نرخ بازدید مجدد و پوشش‌دهی را افزایش می‌دهند، تحویل به موقع اطلاعات را امکان‌پذیر می‌کنند و در نهایت ما را یاری می‌دهند تا آنچه را که مشتریان به آن نیاز دارند، سریع‌تر ارائه دهیم.

به نظر می‌رسد همه چیز خوب پیش می‌رود. اولین مرحله فالکون ۹ بر روی یک سکوی بدون سرنشین در اقیانوس آرام حدود هشت دقیقه پس از پرتاب طبق برنامه فرود آمد. به گفته اسپیس‌ایکس، این دوازدهمین پرتاب و فرود برای این پیشران خاص بود.

اطلاعات زیادی درباره ماهواره‌های تازه نصب‌شده در دسترس نیست، زیرا اداره ملی شناسایی آمریکا اطلاعات زیادی را درباره دارایی‌های خود در مدار زمین فاش نمی‌کند. با وجود این، گمان می‌رود ماهواره‌های ساختار تکثیرشده، نسخه‌های اصلاح‌شده ماهواره‌های اینترنتی «استارلینک» (Starlink) اسپیس‌ایکس باشند که به تجهیزات جاسوسی با فناوری پیشرفته مجهز شده‌اند.

اولین مورد از این ماموریت‌ها در ماه مه سال ۲۰۲۴ پرتاب شد. هر ۱۰ مورد از وندنبرگ با موشک‌های فالکون ۹ به پرواز در آمدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار