آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۱۳۵

درخواست کشاورزان برای افزایش ۴ هزار تومانی نرخ خرید گندم

علیقلی ایمانی با بیان این که نرخ خرید تضمینی گندم مورد تایید کشاورزان نیست گفت: درخواست ما افزایش ۳ تا ۴ هزار تومانی نرخ خرید گندم هستیم و امیدواریم این مبلغ به ۲۴ هزار تومان افزایش یابد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با اشاره به نرخ گندم در سال زراعی ۱۴۰۴ عنوان کرد: نرخ مصوب ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان برای خرید تضمینی هر کیلو گرم گندم معمولی است.

 

وی افزود: درخواست ما افزایش ۳ تا ۴ هزار تومانی در هر کیلو گرم است و امیدواریم این مبلغ به ۲۴ هزار تومان افزایش یابد.

 

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران افزود: نرخ گندم بر اساس مصوبه شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی که از سوی رئیس شورا که وزیر جهاد کشاورزی است تعیین می‌شود.

 

ایمانی تصریح کرد: گندم‌کاران عنوان می‌کنند قیمت دلار و نرخ تورم، هزینه‌های حمل و نقل، بذر، سموم، قطعات و لوازم یدکی، برق و گاز و هزینه‌های تولید را افزایش داده و نرخ مصوب پاسخگو نیست.

 

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه مکاتباتی مبنی بر مناسب نبودن قیمت خرید تضمینی گندم با مسئولین انجام شده اظهار کرد: این موضوع را با رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در میان گذاشتیم، مکاتباتی نیز با رئیس جمهور انجام شده و امیدواریم با همراهی وزیر جهاد کشاورزی موضوع اصلاح نرخ خرید تضمینی این محصول استراتژیک در شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی پیگیری شود.

 

وی افزود: باید یارانه نان درست شود. دولت گندم را ۲۰ هزار و ۵۰۰ از گندم‌کار می‌خرد و به نانوا ۶۶۵ تومان می‌دهد که این امر موجب می‌شود در زنجیره گندم، آرد و نان مفسده‌هایی رخ دهد.

 

ایمانی خاطرنشان کرد: اگر یارانه آزاد شود و به مصرف کننده پرداخت شود این زنجیره درست می‌شود و هم مصرف کننده از کیفیت نان راضی می‌شود و هم قیمت‌ها درست می‌شود.

 

این مسئول صنفی اظهار کرد: ما به دنبال به‌روز کردن قیمت خرید تضمینی گندم هستیم و امیدواریم تصمیمات مناسبی در این باره اتخاذ شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار