آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۵۰۶

درخواست آزادی استاد ایرانی بازداشت شده در ترکیه توسط بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما

فعالین فرهنگی و علمی جمهوری اسلامی ایران بر این امر واقف‌اند که دکتر احمدرضا بیضایی یکی از افتخار آفرینان کشورمان هستند و حضور ایشان در ترکیه به منظور تدریس، یک فرصت فوق العاده برای دولت و مردم این کشور بوده است.
درخواست آزادی استاد ایرانی بازداشت شده در ترکیه توسط بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما پیرامون دستگیری  دکتر احمدرضا بیضایی بیانیه‌ای صادر کردند.دکتر احمدرضا بیضایی، نویسنده و از اساتید دانشگاه ایرانی که در ترکیه حضور داشت، ۲۵ بهمن ماه توسط این کشور در اقدامی عجیب و بدون هیچ توجیه منطقی، دستگیر شده است. متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الخبیر البصیر

یُحِقَّ الْحَقَّ وَیُبْطِلَ الْبَاطِلَ وَلَوْ کَرِهَ الْمُجْرِمُونَ

تا حق را ثابت [و پابرجا و استوار نماید] وباطل را نابود سازد، هر چند مجرمان خوش نداشته باشند.

۲۵ ام بهمن ماه سال ۱۴۰۳ مصادف با ۱۲ فوریه ۲۰۲۵ دکتر احمدرضا بیضایی، یکی از چهره‌های فرهنگی کشورمان در فرودگاه ترکیه در حالی که به همراه خانواده قصد برگشت به وطن را داشتند توسط دولت ترکیه دستگیر شده و خانواده ایشان دیپورت شدند و حالا بیش از دو ماه است که دکتر بیضایی در اسارت دولت ترکیه به سر می‌برند.

دکتر احمدرضا بیضایی استاد دانشگاه، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، کاریکاتوریست، هنرمند و یک شخصیت علمی_فرهنگی برجسته میهن‌مان هستند که در کشور ترکیه مشغول به تدریس و تحصیل بودند.

ابتدا این پرسش مطرح می‌شود که چنین شخصیتی به چه علت و با چه جرمی توسط دولت ترکیه دستگیر شده اند؟

فعالین فرهنگی و علمی جمهوری اسلامی ایران بر این امر واقف‌اند که دکتر احمدرضا بیضایی یکی از افتخار آفرینان کشورمان هستند و حضور ایشان در ترکیه به منظور تدریس، یک فرصت فوق العاده برای دولت و مردم این کشور بوده است. باید به مهمان نوازی کشور ترکیه ایراد گرفت و از آنها پرسید که اگر قرار است با نخبه های فرهنگی و علمی ما چنین برخوردی بشود، چگونه می‌توان اعتماد در  روابط بین المللی را حفظ کرد؟

بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما ابتدا از دانشجویان دغدغه‌مند سراسر کشور تقاضا می‌کند که مطالبه آزادی استاد احمدرضا بیضایی را داشته باشند. امروز اگر استاد دانشگاهی با چنین کارنامه درخشانی در زمینه های مختلف علمی و فرهنگی بدون توجیه درستی دستگیر میشوند، فردا نوبت دانشجویان و نخبگان دیگری است که سرمایه‌های این ملت هستند. سپس از دولت محترم جمهوری اسلامی ایران و وزیر محترم وزارت امورخارجه تقاضا داریم که در وهله اول پاسخ این پرسش را از دولت ترکیه بگیرند که علت دستگیری دکتر بیضایی چیست؟ چرا باید چنین فرصت های مطلوبی برای مردم ایران و ترکیه قدر دانسته نشوند و سپس آزادی ایشان را که خوب می‌دانیم “بی گناه” در بازداشت دولت ترکیه هستند، رغم بزنند.

جناب آقای عراقچی! وزیر محترم امور خارجه ایران.

انتظار از شما نسبت به قائل شدن اهمیت ویژه برای اصحاب هنر و نخبه های علمی کشورمان بسیار زیاد است و از شما تقاضا داریم که امنیت و اعتماد بین المللی ما را فراهم کنید. کما که جوانان ایران سرافراز، کسب علم و دانش را مستلزم ایجاد آرامش خاطر از جانب شما می‌دانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار