آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۲۹۳
داور بیستمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی:

جوایز بخش خوشنویسی باید افزایش یابد/ لزوم خرید آثار برگزیدگان در اختتامیه

داور بیستمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی گفت: با توجه به نوع هنر خوشنویسی، جوایز این بخش منطقی و متناسب نیست لذا می‌بایست در کنار جوایز، آثار برگزیدگان نیز خریداری شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، استاد محمدعلی قربانی در رابطه با کیفیت و کمیت آثار خوشنویسی در دوره بیستم اظهار داشت: آثار بسیار ارزنده و کیفی بود البته این جشنواره یک مقطع فطرتی داشته که در دوره‌های اولیه‌اش در سطح عالی برگزار شده و نسبت به جشنواره‌های دیگر ابتدا از لحاظ جایزه، کیفیت و شرکت‌کنندگان جزو طراز اول‌ها بوده است.

وی افزود: با این حال، بعد‌ها به جهت بی‌نظمی‌ها و چندین مورد اتفاقی که رخ داد، جامعه خوشنویسی را نسبت به این جشنواره مقداری بدبین کرد از جمله اینکه سطح جوایز آن نسبت به دیگر جشنواره‌ها پائین‌تر شد و اینکه با تغییر مدیریت‌ها و اعلام نظرات و سلیقه شخصی ایشان حتی در مورد انتخاب داوران، لطمه‌های زیادی خورد.

قربانی عنوان کرد: این دوره به دلیل مدیریت و دبیری آقای بابایی مجرد و ارتباط خوبی که با اساتید خوشنویسی دارند، اتفاقات بهتری حداقل در حوزه داوری رخ داد وکار‌ها در مراحل اولیه بسیار خوب پیش رفت، اما همچنان ضعف جایزه و موارد پیرامونی پابرجاست.

داور بیستمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی گفت: با این حال کیفیت آثار رسیده به این جشنواره بسیار خوب بوده و نوید این را می‌داد که جهشی دوباره در این جشنواره صورت می‌گیرد، اما باید در جوایز دقت بیشتری شود و سهم بالاتری را به خوشنویسی اختصاص دهند.

وی با بیان اینکه با اتفاقی که برای شهید رئیسی افتاد این جریان نیز دچار شوک شد، اظهار داشت: البته انتظار می‌رفت اختتامیه زودتر انجام شود، اما تعویق یکساله داشت اگرچه روند برگزاری آن تا مرحله قبل از اختتامیه واقعا خوب بود.

قربانی با بیان اینکه نقص‌های موجود در این جشنواره که طی سالیان در برهه‌هایی به وجود آمده بود در حال ترمیم شدن بود ادامه داد: این وقفه طولانی، اندکی به این مهم خدشه زد.

وی تصریح کرد: موضوع مهم اینست که جایزه این بخش در حال حاضر جایزه معقول و مناسبی نیست؛ چرا که خوشنویسی هنری دیرباب و زمان‌بر است لذا باید انگیزه خوب و مضاعفی برای شرکت داشته باشند.

به زعم قربانی، علاوه بر لزوم افزایش تعداد برگزیدگان این بخش می‌بایست آثار برتر خریداری شود و یک بسته کامل حمایتی وجود داسته باشد تا جمع بیشتری از شرکت‌کنندگان حاذق را دربرگیرد.

وی خاطرنشان کرد: غیر از ایام جشنواره نیز بهتر است کارگاه‌های آموزشی برای این جریان تدارک دیده و علاقمندان را دعوت کنند که این موضوع قبلا هم بوده؛ اما به دلیل هزینه‌ها حذف شده در حالیکه این موارد به جشنواره و آثار خوشنویسی رونق می‌داد و لذا می‌توان با رایزنی با آستان قدس بُعد مالی این موارد را نیز تأمین کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار