آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۵۲
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس:

افزایش صادرات غیرنفتی رسيدن به سند چشم انداز را تسهيل مي كند

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: براساس سند چشم‌انداز کشور، اتکا به درآمدهای نفتی به‌ویژه در حوزه فعالیت‌های جاری کشور، می‌باید به صفر برسد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از خانه ملت، يوسفيان ملا اظهار داشت: براساس سند چشم‌انداز کشور، اتکا به درآمدهای نفتی بویژه در حوزه فعالیت‌های جاری کشور، ‌باید به صفر برسد.
 
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در واقع قرار بر این شده است تا هر سال 20 درصد از اعتبارات و درآمد نفت از بودجه کاهش یابد تا در مدت پنج سال این عدد به 100 درصد و وابستگی به صفر برسد.
 
یوسفیان ملا ادامه داد: متأسفانه در شرایط کنونی این امر به‌صورت آرزو باقی مانده است و محقق نخواهد شد.
 
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه بودجه امسال هم به درآمدهای نفتی وابستگی دارد، گفت: راه عدم وابستگی به درآمدهای نفتی در گرو کاهش واردات و افزایش صادرات غیرنفتی است.
 
وی تصريح كرد: برای تحقق این مسئله ما باید به‌دنبال افزایش صادرات غیرنفتی باشیم، این موضوع نیاز به فراهم کردن زیرساخت‌هایی دارد که حرکتی در مسئولان کشور برای تحقق آنها دیده نمی‌شود.
 
نماینده مردم آمل در خانه ملت اظهار داشت: ما در زمینه جذب توریست و همچنین صنایع‌دستی می‌توانیم بسیار موفق عمل کنیم، اما هنوز به‌خود باوری در این عرصه نرسیده‌ایم.
 
یوسفیان ملا درباره وضعیت بودجه کشور در سال 90 نیز گفت: متأسفانه امسال نیز بودجه کشور وابستگی بسیاری به درآمدهای نفتی داشت و این امر ضربه‌های بسیاری به تولید کشور و کاهش اشتغال می‌زند.
 
وی ادامه داد: افزایش صادرات غیرنفتی، میزان تولید را در کشور به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد و زمینه‌ساز اشتغال پایدار در کشور می‌شود.
 
عضو کمیسیون تلفیق مجلس یادآور شد: البته اقدام‌های مناسبی برای حمایت از صنایع‌دستی کشور شده است، اما اینها به تنهایی کافی نیست و ما باید برنامه‌ریزی‌های دقیق و منسجمی در این زمینه‌ها داشته باشیم./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار