آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۸۱۳
معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه:

پس از ورود نیرو‌های تروریستی به عراق، سپاه بدر پایه‌گذار حشد‌الشعبی قهرمان شد + فیلم

سردار ایرج مسجدی، معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه پاسداران، در مراسم آئین رونمایی از مزار یادبود سرلشکر شهید «حاج اسماعیل دقایقی»، از نقش سپاه بدر در دوران دفاع مقدس و تشکیل حشد‌الشعبی سخن گفت.
پس از ورود نیرو‌های تروریستی به عراق، سپاه بدر پایه‌گذار حشد‌الشعبی قهرمان شد + فیلم

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار ایرج مسجدی، معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه پاسداران، در مراسم آئین رونمایی از مزار یادبود سرلشکر شهید «حاج اسماعیل دقایقی» اظهار داشت: «لشگر بدر با ۱۵ هزار رزمنده تبدیل به سپاه شد و بعد از قطعنامه ۵۹۸ فرماندهی آن به خود عراقی‌ها واگذار شد.»

وی افزود: «سپاه بدر تبدیل به یک نیروی مقاومت اسلامی برای ادامه مبارزه علیه دشمن شد و در مقابل هر جایی که باید از حق دفاع کند حاضر شد. زمانی که نیرو‌های تروریستی وارد عراق شدند، بدری‌ها هسته اولیه و پایه‌گذار حشدالشعبی قهرمان شدند.»

مسجدی همچنین خاطرنشان کرد: «در زمانی که سفیر ایران در عراق بودم و بعد از شهادت سردار سلیمانی، به خانه هر مجاهد عراقی که می‌رفتم عکس شهدای سلیمانی و دقایقی را می‌دیدم.»

وی در ادامه به روایت تشکیل لشگر ۹ بدر در دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: «در دفاع مقدس در ایران، گروهی از مجاهدین عراقی بودند که از ظلم صدام متواری شده بودند. انقلاب اسلامی برای این افراد که از عراق فرار کرده بودند، پناهگاه بزرگ و محکمی شد. بعد از جنگ اعلام کردند که همان‌گونه که ایرانی‌ها از خاک خود دفاع کردند، ما هم می‌خواهیم دفاع کنیم و می‌خواهیم علیه ظلم صدامی بجنگیم.»

مسجدی توضیح داد: «گردان‌های شهید صدر با حضور این افراد تشکیل شد و این گردان‌ها هسته‌های اولیه تشکیل یک یگان رزمی بسیار قدرتمند و مجاهد به نام تیپ بدر شدند. مجاهدین عراقی به فرماندهی یک پاسدار شجاع به نام اسماعیل دقایقی وارد دفاع مقدس شدند و در تمام عملیات‌ها حضور داشتند.»

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار