آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۹۰۱

فروش آرد فقط با سامانه سیما امکان‌پذیر است

مدیر کل هماهنگی و نظارت آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر اینکه فروش آرد توسط کارخانجات، باید در سامانه سیما ثبت شود، گفت: صدور صورت‌حساب و فاکتور فروش برای تمامی آرد‌های فروخته
فروش آرد فقط با سامانه سیما امکان‌پذیر است

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو ، محمدحسن جلالی، مدیر کل هماهنگی و نظارت آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران با تاکید بر اینکه فروش آرد توسط کارخانجات، باید در سامانه سیما ثبت شود، گفت: صدور صورت‌حساب و فاکتور فروش برای تمامی آرد‌های فروخته شده توسط کارخانجات و حمل آرد با بارنامه الزامی شده است.

وی در جلسه وبیناری آموزش و اطلاع‌رسانی خرید، فروش، حمل و نقل و نگهداری آرد با اعلام اینکه پس از این، کارخانجات باید با صدور فاکتور فروش و تحویل آن به رانندگان نسبت به فروش و ارسال آرد اقدام کنند، اظهار کرد: سندی که تحت عنوان فاکتور فروش صادر و به رانندگان شرکت‌های حمل و نقل تحویل می‌شود، ملاک جابه‌جایی کالا است، در غیر این صورت محصول حمل شده قاچاق محسوب می‌شود.

جلالی با اشاره به اینکه دستورالعمل ضوابط اختصاصی خرید، فروش، حمل و نقل و نگهداری آرد ذیل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا، این ضرورت را به وجود آورده است تا اطلاعات کالای فروخته شده در سامانه سیما ثبت شود، تصریح کرد: با اتصال سامانه سیما و سامانه جامع انبارها، اطلاعات ثبت شده در سامانه مذکور به سامانه جامع انبار‌ها منتقل می‌شود، پس لازم است تمامی اطلاعات فروش آرد در سامانه سیما، ثبت و در قالب بارنامه به رانندگان تحویل شود.

مدیر کل هماهنگی آرد و نان با تأکید بر اینکه اطلاعات اسناد تحویل شده به راننده باید با محموله انطباق داشته باشد تا از بروز مسائل و مشکلات احتمالی جلوگیری شود، عنوان کرد: برای حمل بین شهری باید رانندگان بارنامه‌ای که حاوی اطلاعات ثبت شده در سامانه سیفا باشد، را به همراه داشته باشند.

گفتنی است، در این جلسه وبیناری، روش ثبت اطلاعات مورد نیاز تمامی بخش‌ها در سامانه سیما، توسط کارشناسان فناوری به نمایندگان واحد‌های تولید آرد و کارخانجات آردسازی آموزش داده شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار