نشست نمایندگان مجلس با ائمه جمعه و جماعت فیروزکوه و دماوند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست ائمه جمعه و جماعات شهرستانهای فیروزکوه و دماوند با مجتبی ذوالنور عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی و شاهرخ رامین نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس در محل مرکز امور نمایندگان مجلس برگزار شد.
ضرورت هزینهکرد بودجههای فرهنگی سازمانها در مسیر خودشان
بنابراین گزارش در این جلسه ائمه جمعه شهرستان فیروزکوه و دماوند، از نمایندگان مجلس درخواست کردند که سازمانها، شهرداریها، استانداریها، فرمانداریها و... جهت رونق مساجد همراهی و کمک لازم را داشته باشند.
همچنین نسبت به راهاندازی «خانههای عالم» مطابق قانون تاکید داشته و افزودند: طلاب بسیاری آمادگی و انگیزه حوزه در روستاهای دور و نزدیک و ارائه خدمات معنوی و مذهبی مورد نیاز مردم و برگزاری ۳ وعده نماز مطابق فرمایش حضرت آقا را دارند، اما شرایط لازم برای تحقق این هدف فراهم نیست؛ بنابراین گزارش، بسته بودن درب بسیاری از مساجد در روستاها و شهرهای کوچک، حمایت از حوزههای علمیه، ضرورت افزایش بودجه فرهنگی آموزش و پرورش و شهرداریها، هزینهکرد بودجههای فرهنگی سازمانها در مسیر خودشان و... از دیگر دغدغههای ائمه جمعه و امام جماعتهای شهرستان فیروزکوه بود که در این جلسه مطرح کردند.
آقاتهرانی: ضعف در عملکرد مساجد نشات گرفته از امامت آن مسجد است
در ادامه مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه وظیفه اصلی ائمه جمعه، امامت است.
وی بیان کرد: اگر مجلس در این حوزه کمکاری کرده است باید امثال من و آقای ذوالنور را مورد مواخذه قرار داد البته ما مسئولیت خود را در این زمینه خواهیم پذیرفت، اما با این اوصاف مجددا تاکید میکنم امامان مساجد باید به درستی امامت کنند تا اعتماد مردم جلب شود چراکه تنها در این شرایط مردم همراهی خواهند کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: ذات روحانیت به معنای داشتن وجه عرفانی، اخلاقی، مذهبی و سادهزیستی است لذا اگر فقط به امامت و خدمت به مردم فکر کنیم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد، اما در عین حال ما در مجلس مسائل شما عزیزان را پیگیری خواهیم کرد.
ذوالنور: روحانیون نباید نقش خود را در اصلاح مشکلات کشور نادیده بگیرند
در ادامه مجتبی ذوالنور عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد: نظام سیاسی و اخلاقی ایران براساس آموزههای اسلامی بنا شده و اگرچه چارچوب نظام درست است، اما نتوانستهایم حق مطلب را در استخراج از این آموزهها به درستی ادا کنیم و فاصله میان غنی و فقیر و نظام اقتصادی موجود شاهد این کوتاهی هستند.
وی مطرح کرد: در این شرایط بهیقین نمیتوان نقش طلاب و روحانیون در اصلاح این وضعیت را نادیده گرفت چراکه روحانیون در زمان جنگ، روزهای سخت کرونا و... سنگ زیر آسیاب بودند.
به گفته این نماینده مجلس باید کار را در ابعاد مختلف جدی بگیریم چراکه نمیتوان انتظار اصلاح مملکت را داشته باشیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس با اشاره به اینکه حوزه و مساجد دو بال اصلی نظام هستند، اظهار کرد: بنابراین طلاب و روحانیون باید نقش خود را در تغییر شرایط و مشکلات کنونی جدی بگیرند.
ذوالنور تصریح کرد: بهترین اقدام در شرایط کنونی، اختصاص منابع محدود موجود به اولویتها و حل مشکل ناترازی انرژی، نواسانات قیمت دلار، کاهش تورم و... است، به همین دلیل مجلس این مسائل را در دستور کار خود قرار داده است.