آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۳۲۰

ثبت‌نام هفتمین فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم آغاز شد

ثبت‌نام هفتمین فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم از ۶ اردیبهشت آغاز شد و تا ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ ادامه دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام دکتر محمد معرفت مدیر‌کل امور اساتید معارف و تأمین محتوای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: اداره‌کل امور اساتید معارف و تأمین محتوای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، در نظر دارد در راستای تحول نظام دانشی و خیزش جدید علمی در دانشگاه و به منظور تکمیل مدرسان مورد نیاز برای تدریس درس انس با قرآن کریم در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، هفتمین فراخوان جذب مدرس این درس را برگزار نماید.

حجت‌الاسلام معرفت با اشاره به اینکه این فراخوان ویژه متقاضیانی است که مجوز تدریس از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ندارند یا تاریخ اعتبار مجوزشان پایان یافته است، اظهار کرد: مدرسانی که قبلا مجوز تدریس داشته‌اند و اکنون تاریخ اعتبار مجوزشان پایان یافته، جهت تمدید مجوز در این فراخوان ثبت‌نام نمایند. «این دسته از مدرسان» و «ائمه جماعات دانشگاه آزاد اسلامی که قرارداد معتبر دارند» از آزمون کتبی معافند.

مدیر‌کل امور اساتید معارف و تأمین محتوای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، ملاکِ معافیت از آزمون کتبی، بارگذاری «مجوز قبلی تدریس درس انس با قرآن کریم» یا «قرارداد معتبر همکاری ائمه جماعات در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی» در سامانه ثبت‌نام دانست و افزود: برای متقاضیان تمدید مجوز، بارگذاری «گواهی شرکت در کارگاه توانمندسازی مدرسان انس با قرآن کریم» الزامی است. شرکت‌کنندگان در کارگاه‌های توانمندسازی مدرسان درس انس با قرآن کریم که توسط اداره‌کل امور اساتید معارف و تأمین محتوای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده می‌توانند با مراجعه به سامانه صدور گواهی به نشانی https://iau.nahad.ir/cert تصویر گواهی را مشاهده و ذخیره نمایند.

وی با اشاره به افراد واجد شرایط جهت شرکت در هفتمین فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم، خاطرنشان کرد: همه فارغ‌التحصیلان حوزه‌های علمیه سراسر کشور که دارای مدرک تحصیلی «سطح ۳ یا ۴» هستند یا فارغ‌التحصیلان مراکز دانشگاهی که دارای مدرک تحصیلی «کارشناسی ارشد یا دکتری» در یکی از رشته‌های الهیات و معارف اسلامی، علوم قرآن و حدیث و ادبیات عرب می‌باشند. دارندگان گواهی کسب رتبه برتر حفظ یا قرائت در مسابقات کشوری سازمان‌ها و نهادها، یا برگزیدگان استانی سازمان اوقاف و امور خیریه برای اخذ مجوز تدریس از اولویت برخوردارند.

حجت‌الاسلام معرفت با بیان منابع پیشنهادی برای آزمون کتبی و شفاهیِ فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم، گفت: کتاب «حلیة القرآن» سطح ۱ و ۲ تألیف سید محسن موسوی بلده، کتاب «روانخوانی و تجوید قرآن کریم» تألیف علی حبیبی و محمدرضا شهیدی و کتاب «خودآموز زبان وحی» تألیف سعید وحیدی‌مهر از منابع پیشنهادی این آزمون هستند، همچنین متقاضیان برای پاسخگویی به سؤال‌های آزمون کتبی و شفاهی باید به طور کامل با «سرفصل‌های درس انس با قرآن کریم» آشنا باشند.

مدیر‌کل امور اساتید معارف و تأمین محتوای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به اینکه ثبت‌نام در این فراخوان از روز شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده و آخرین مهلت ثبت‌نام ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ است، تاکید کرد: همه متقاضیان باید در سامانه این فراخوان به نشانی https://iau.nahad.ir/modaresi_quran ثبت‌نام نمایند؛ حتی متقاضیانی که معاف از آزمون کتبی هستند. شایان ذکر است بعد از تکمیل ثبت‌نام، امکان ویرایش ثبت‌نام وجود نخواهد داشت؛ بنابراین، متقاضیان محترم بعد از زدن گزینه «ثبت نهایی»، صفحه پیش‌نمایش ثبت‌نام را با دقت مطالعه نمایند؛ چنانچه نیاز به تغییر یا تکمیل اطلاعات بود، با انتخاب گزینه «بستن» به صفحه ثبت‌نام برگشته، و بعد از اصلاح یا تکمیل، دوبار گزینه «ثبت نهایی» را انتخاب نمایند؛ در این‌صورت، ثبت‌نام نهایی شده و امکان ثبت‌نام مجدد نخواهد بود.

وی با بیان اینکه آزمون کتبی در روز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۰ صبح به صورت مجازی برگزار می‌شود، افزود: فقط کسانی مجاز به شرکت در آزمون کتبی هستند که قبلا در سامانه ثبت‌نام کرده باشند. آزمون شفاهی نیز در ماه‌های تیر و مرداد ۱۴۰۴ به صورت حضوری در استان متقاضیان برگزار خواهد شد. تلاش خواهیم کرد تا قبل از آغاز نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ مجوز‌های تدریس این فراخوان را صادر کنیم.

حجت‌الاسلام معرفت با اشاره به سامانه استعلام مجوز تدریس، اظهار کرد: قبول‌شدگان در فراخوان‌های قبلی، می‌توانند جهت مشاهده مجوز تدریس درس انس با قرآن کریم، به سامانه استعلام مجوز تدریس به نشانی https://iau.nahad.ir/XJk مراجعه نمایند. شرط دعوت به آزمون شفاهی، کسب حداقل امتیاز ۷۰ از ۱۰۰ در آزمون کتبی است؛ بنابراین، حداقل نمره قبولی، نمره ۲۱ از ۳۰ و شرط صدور مجوز تدریس، کسب حداقل امتیاز ۷۰ از ۱۰۰ در آزمون شفاهی است.

مدیر‌کل امور اساتید معارف و تأمین محتوای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، ادامه داد: پس از موفقیت در آزمون کتبی و شفاهی، به متقاضیان مجوز تدریس ارائه می‌شود. مدت اعتبار مجوز تدریس بر اساس میانگین امتیازات کتبی و شفاهی، سه‌سال برای امتیاز ۷۰ تا ۷۹، چهارسال برای امتیاز ۸۰ تا ۸۹ و پنج‌سال برای امتیاز ۹۰ تا ۱۰۰ خواهد بود.

وی با بیان اینکه متقاضیان جذب هیأت علمى (پیوسته یا وابسته) یا دستیار آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی الزاما باید مجوز تدریس را اخذ کرده و جهت تکمیل مدارک در سامانه ساجد بارگذاری نمایند، خاطرنشان کرد: اخبار و مطالب مرتبط با این فراخوان در کانال رسمی نهاد رهبری در پیامرسان ایتا به نشانی https://eitaa.com/nahad_farhangi اطلاع‌رسانی خواهد شد. یادآور می‌شود که برای برگزاری فرایند فراخوان، از جمله آزمون کتبی، هیچ‌گونه پیامکی ارسال نخواهد شد؛ از این‌رو جهت آگاهی از بخشنامه‌ها و اطلاع رسانی‌ها و دریافت لینک آزمون، عضویت متقاضیان در این کانال الزامی است. همچنین تلفن پشتیبانی ۰۲۱۴۷۳۵۲۱۲۲ جهت پاسخگو

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار