آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۷۱۲

افزایش ۸ درصدی گردشگران داخلی در اصفهان

معاون گردشگری اصفهان از رشد ۸ درصدی گردشگران داخلی و ۳ درصدی گردشگران خارجی این استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا حبیبی اظهار کرد: تعداد گردشگران داخلی در سال ۱۴۰۳ در این استان با رشد ۸ درصدی به ۱۳ میلیون و ۶۲۵ هزار و ۴۱۲ نفر رسیده است.

وی افزود: از این تعداد، ۱۳ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۹۵ نفر شب اقامت در اصفهان ثبت شده است.

حبیبی اضافه کرد: همچنین تعداد گردشگران خارجی با سه درصد افزایش به ۱۲۱ هزار و ۳۵ نفر رسیده و ۲۵۸ هزار و ۷۰۰ نفر شب اقامت از آن‌ها ثبت شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان گفت: تعداد گردشگران داخلی استان در سال ۱۴۰۲ معادل ۱۲ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۱۹۰ نفر و تعداد گردشگران خارجی ۱۱۷ هزار و ۴۱۲ نفر بوده است.

حبیبی افزود: میزان نفر شب اقامت گردشگران داخلی در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۳۸۵ هزار و ۴۲۰ نفر و گردشگران خارجی ۲۴۳ هزار و ۷۰۱ نفر بوده است.

وی اضافه کرد: با این وجود، میزان نفر شب اقامت گردشگران داخلی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل از آن حدود ۴ درصد کاهش نشان می‌دهد، در حالی که میزان اقامت گردشگران خارجی ۶ درصد افزایش داشته است.

معاونت گردشگری استان اصفهان گفت: در سال جاری، ۱۰ درصد از اقامت گردشگران در اصفهان در اقامتگاه‌های رسمی مانند هتل، مهمان‌پذیر و بوم‌گردی صورت گرفته است.

حبیبی افزود: همچنین ۴۰ درصد اقامت در اقامتگاه‌های غیررسمی و ۶ درصد در اقامتگاه‌های اضطراری پیش‌بینی شده و ۴۴ درصد دیگر از اقامت‌ها در اقامتگاه‌هایی که قابل احصا نیستند (مانند خانه اقوام) صورت گرفته است.

به گفته وی تحلیل آماری نشان می‌دهد که متوسط اقامت گردشگران داخلی اصفهان در سال ۱۴۰۲، ۲.۸ شب بوده، در حالی که این رقم در سال ۱۴۰۳ به ۲.۱ شب کاهش یافته است.

حبیبی افزود: متوسط اقامت در استان اصفهان تاکنون در سال ۱۴۰۴ معادل ۲.۲ شب گزارش شده اما در شهر کاشان این میزان حدود سه شب است.

وی گفت: اصفهان، کاشان، نایین و نطنز به ترتیب جزو مقاصد اصلی گردشگران خارجی در استان اصفهان بوده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار