آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۹۳۰

خسرو پناه: جوانان موتور محرکه نوآوری هستند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: جوانان زیادی نمایشگاه اینوتکس حضور دارند، ولی لازم است که به دانشگاه‌ها اطلاع‌رسانی شود تا از دانشگاه‌های مختلف کشور برای بازدید و بهره‌برداری از آن حضور پیدا کنند و خودشان نیز نوآوری‌هایی در این نمایشگاه ارائه دهند.

خسرو پناه: جوانان موتور محرکه نوآوری هستند

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: این نمایشگاه مختص جوانان است و برای افراد مسن نیست. هدف این نمایشگاه این است که ایده‌های نو مطرح شوند، این ایده‌ها به مرحله نظریه‌پردازی برسند، سپس به فناوری و در نهایت به صنعت تبدیل شوند. این دقیقا همان کاری است که از عهده جوانان برمی‌آید. البته، دانشمندانی که تجربه دارند باید راهبری، هدایت و حمایت کنند، اما توسعه باید به دست جوانان انجام شود.

وی در ادامه بیان کرد: جوانان زیادی در این نمایشگاه حضور دارند، ولی لازم است که به دانشگاه‌ها اطلاع‌رسانی شود تا از دانشگاه‌های مختلف کشور برای بازدید و بهره‌برداری از آن حضور پیدا کنند و خودشان نیز نوآوری‌هایی در این نمایشگاه ارائه دهند.

 

خسروپناه گفت: نقش مسئولین در حمایت از این جوانان بسیار مهم است. مسئولین نباید فقط حرف بزنند، بلکه باید عمل کنند و موانع را برطرف کنند. به عنوان مثال، وقتی بنیاد نخبگان کشور نخبگان را شناسایی می‌کند، باید برای جذب این افراد، سازمان اداری استخدامی کشور حمایت لازم را انجام دهد و فرآیند‌های مربوط به کد استخدامی را تسریع کند. 

 

وی در ادامه بیان کرد: همچنین باید در زمینه‌های دیگر مانند مسکن و مسائل معیشتی این نخبگان حمایت شود. از نظر من، برای یک نخبه علمی مهمتر از همه اینها، ایجاد آزمایشگاه‌های ملی در کشور است. کشور نیاز به آزمایشگاه‌هایی دارد که محققان بتوانند از آنها استفاده کنند و از طریق این آزمایشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، ارتباطات بین‌المللی برقرار شود، ابتدا در سطح منطقه‌ای و سپس در سطح جهانی است.

 

خسرو پناه در رابطه با  آینده هوش مصنوعی گفت: پس از تصویب سند هوش مصنوعی در شورای انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن، خبر خوشی برای مردم عزیز داریم. سند فناوری کوانتوم نیز در شورای انقلاب فرهنگی مصوب شده است و اگر اعضای شورا نظراتی نداشته باشند، ظرف دو هفته توسط رئیس‌جمهور ابلاغ خواهد شد. با اینکه انتظار می‌رفت سازمان هوش مصنوعی با سرعت پیش برود، متاسفانه هنوز به شکل مطلوبی سازماندهی نشده است، اما خبر خوب این است که بخش بزرگی از سند هوش مصنوعی توسط معاونت علمی ریاست جمهوری در حال اجراست.

 

وی در پایان گفت: امیدوارم برنامه پنج‌ساله‌ای که در نظر است، طی سه سال اجرایی شود. در این مسیر، دولت باید سرمایه‌گذاری کند، بخش خصوصی وارد عمل شود و دانشگاه‌ها از شیوه‌های سنتی خود خارج شوند و در زمینه هوش مصنوعی در حوزه سلامت، به ویژه در زمینه درمان و پیشگیری، به هوشمندی برسند. اگر این اتفاقات بیافتد، من امیدوارم در ۱۰ سال آینده شاهد پیشرفت سریع‌تری خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار