مایک والتز: اوکراین همچنان یکی از فاسدترین کشور‌های جهان است! +فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۹۴۴

مایک والتز: اوکراین همچنان یکی از فاسدترین کشور‌های جهان است! +فیلم

مایک والتز، مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ، در اظهاراتی درباره اوکراین گفت: اوکراین یکی از فاسدترین کشور‌های جهان بود و همچنان هست.

مایک والتز: اوکراین همچنان یکی از فاسدترین کشور‌های جهان است! +فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مایک والتز، مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ، در اظهاراتی درباره اوکراین گفت: اوکراین یکی از فاسدترین کشور‌های جهان بود و همچنان هست.

وی افزود: هیچ کنترلی بر محل خرج شدن میلیارد‌ها دلار از مالیات‌دهندگان آمریکایی وجود ندارد. فکر می‌کنم می‌توانیم حدس بزنیم این پول‌ها کجا رفته‌اند. در زمان حضورم در کنگره، دولت قبلی تمام نظارت‌های لازم را اعمال می‌کرد و اکنون هم باید با دقت کامل روند کمک‌ها را زیر نظر داشته باشیم. 

مایک والتز ادامه داد: باید به دنبال فرصت‌هایی برای پایان دادن به جنگ اوکراین باشیم، می‌شد زلنسکی به جای جدل‌کردن با رئیس‌جمهور آمریکا و معاونش در دفتر بیضی زمانی که برای اولین دیدار دعوت شده بود کنار رئیس‌جمهور بنشیند و یک قرارداد در زمینه مواد معدنی امضا کند که اقتصاد‌های ما را برای آینده‌ای قابل پیش‌بینی به یکدیگر گره بزند.

وی افزود: اگر بخواهید درباره "تضمین امنیتی" صحبت کنید، چنین اقدامی فوق‌العاده می‌بود. به نظر من، این یک فرصت تاریخی بود که از دست رفت.

 

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار