رشد ۳۰ درصدی ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در کشور

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید جلیل حسینی عصر سه شنبه در دهمین همایش قلب و عروق که در بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، افزود: تعداد افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در دنیا ۶۱۲ میلیون نفر در سال ۲۰۲۱ گزارش شده است، در ایران نیز این بیماری شیوع زیادی دارد.
وی ادامه داد: بیشترین میزان شیوع بیماریهای قلبی و عروقی در استان اردبیل است، در استانهای آذربایجان شرقی و گلستان نیز مرگ و میر زنان به دلیل ابتلا به این بیماریها بیشتر است.
حسینی تصریح کرد: هر چند رسیدگی به بیماران قلبی و عروقی در کشور خوب است، اما ناتوانی ناشی از آن افزایش یافته است که نیاز بیشتر به خدمات توانبخشی دارند.
به گفته معاون وزیر بهداشت، مطالعات داخلی نشان میدهد دسترسی مردم به متخصصان قلب باید در کشور ۳۰ درصد افزایش یابد، همچنین ۹۱۳ نفر در رشته تخصصی قلب و عروق مشغول به تحصیل هستند که توسعه رشتههای فلوشیبی حوزه قلب و عروق یکی از برنامههای ما آن است.
حسینی با بیان اینکه عدالت در آموزش باید مبتنی بر نیازهای جامعه باشد، افزود: ۴۰ درصد متخصصان قلب و عروق در تهران فعالیت دارند و لازم است توزیع عادلانه افراد متخصص در این حوزه در کشور انجام شود.
وی تاکید کرد: توجه به آموزش مهارت در حوزه قلب و عروق ضروری است و باید در قالب آموزشهای مداوم و مهارتی توسعه یابد.