
هنرمند عرصه گرافیک و پوستر: برای ارتقای جشنواره گرافیک رضوی به سطح فراملی بسترسازی شود

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمود بازدار هنر گرافیست و عکاسی معتقد است وقتی مخاطب مقابل یک پوستر بایستد و در کمترین زمان ممکن به کشف برسد و المان مبهمی ذهن او را درگیر نکند، طراح به هدف خودش رسیده است.
به زعم وی؛ در پوستر هر چه انتقال پیام آسانتر انجام شود، بهتر است و نشان از موفقیت طراح دارد لذا گرافیست هر چه بتواند در طراحی پوستر از عناصر و نشانههای ملموستر و آشنا استفاده کند، تصویر و طرح نهایی برای مردم ملموستر خواهد بود و مردم راحتتر میتوانند با آن ارتباط بگیرند.
بازادار همچنین باور دارد که برای شناخت ذائقه مردم، مطالعه نیز لازم است چرا که اگر پوستر ساختار و ترکیب بندی خوبی داشت، اما جذاب نباشد و ایده نهایی، مخاطب را به واکنش وادار نکند، طرح خنثی خواهد بود و طراح موفق نبوده است.
وی با بیان اینکه جشنواره عکس و گرافیک رضوی در دوره کنونی با تغییر رویکرد و موضوعاتی که داشت کیفیت بهتری را تجربه کرد، گفت: نگاه فراملی و فراتاریخی به سیره و شخصیت امام رضا و بُعد مقاومت در برابر ظلم و دفاع از مظلوم در این دوره بسیار خوب بود.
این هنرمند گرافیست و عکاس خاطرنشان کرد: اینکه در حوزه خلق اثر تنها معطوف به برخی موازین اخلاقی و رفتاری این امام همام نشده و به ابعاد دیگری از جمله سیره و نگرش ایشان در جهاد اکبر و جهاد اصغر نیز عنایت شود، پسندیده و لازم است.
وی با بیان اینکه در راستای ارتقای سطح این جشنواره به فراملی باید ایجاد ظرفیت کرد، گفت: کار کردن چنین رویدادی در سطح بینالمللی الزامات و شاخصههای مختلفی را میطلبد که از جمله آن ارتقای کیفی و همهجانبه جشنواره در سطح ملی در گام اول است تا رغبت هنرمندان برای حضور در آن ارتقا یابد.