آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۲۶۴

تجهیزات درمانی بلااستفاده در انبارهای علوم پزشکی مازندران

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با گلایه از انباشت تجهیزات درمانی در انبارها گفت: این اقلام به تدریج وارد چرخه درمان و مورد استفاده بیماران قرار می‌گیرند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، غلامعلی گدازنده اظهار کرد:‌ با وجود جذب اعتبار و خرید تجهیزات که از فناوری‌های بسیار پیشرفته و نوآورانه در آنها استفاده شده اما در سالهای اخیر بنا به مسائل مدیریتی و نبود فضا برای راه اندازی، این امکانات در انبارهای دانشگاه علوم پزشکی باقی مانده بود و خاک می خورد.

وی به انباشت «پت اسکن و آنژیوگرافی» به مدت چهارسال در انبارهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران اشاره کرد و گفت:‌ در حالی که این تجهیزات پزشکی که بسیار برای تشخیص و درمان بیماری هایی نظیر سرطان موثر است برای سال‌ها از دسترس و استفاده مردم استان خارج بود.

پت اسکن می تواند به پزشکان در تست بیماری، آماده شدن برای جراحی و مشاهده میزان موفقیت آمیز بودن روند درمان کمک کند. این روش ممکن است به دلایل مختلفی درخواست شود، اما اغلب آنها در مورد سرطان، بیماری های قلبی و بیماری های مغزی مورد استفاده قرار می گیرند.

مشاور عالی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران توضیح داد:‌ خوشبختانه با اقدامات و پیگیری های انجام شده این مشکل در حال برطرف شدن است و امیدواریم طی روزها و یا ماه‌های آینده تجهیزات این‌چنینی وارد چرخه بهداشت و درمان استان شود.

وی افزود:‌ این تجهیزات پزشکی در سطح کشور و منطقه شمال کشور ممتاز و محدود هستند که با ساخت مکان و فضا از جمله اتاق عمل جراحی در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری که کمتر از سه ماه آینده به بهره برداری می رسد، این تجهیزات قابل استفاده خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار