
صعود دانشگاه رازی کرمانشاه در رتبهبندی وزارت علوم

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان دانشگاه مادر با بیش از نیم قرن سابقه از وجود ۴۶۲ عضو هیات علمی آموزشی و پژوهشی شامل هشت استادیار، ۲۳۵ دانشیار، ۱۷۰ استاد، ۴۳ هیات علمی پژوهشی و ۶ نفر آموزشی و پژوهشی برخوردار است.
در حال حاضر در این دانشگاه با ۱۷ دانشکده؛ ۱۱ هزار و ۲۸۶ دانشجو مشغول تحصیل هستند که این تعداد شامل هفت هزار و ۵۳۵ دانشجوی کارشناسی، ۲ هزار و ۵۰۹ دانشجوی ارشد، ۹۵۴ دانشجوی دکترای عمومی و ۲۸۸ دانشجوی دکتری تخصصی با ۲۵۷ رشته تحصیلی و ۵۴ گروه آموزشی است.
دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
کیوان امینی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه در ارتباط با کسب رتبه این دانشگاه توضیح داد که دانشگاه رازی کرمانشاه این رتبه ها در میان ۱۱۵ دانشگاه دولتی و ۲۱ دانشگاه غیردولتی کسب کرده است.
وی بیان کرد: موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری «I.S.C» هر ساله دانشگاههای کشور را براساس ۶ شاخص عمده شامل آموزش با وزن ۲۵ درصد، پژوهش با وزن ۲۰ درصد، فناوری و نوآوری با وزن ۱۵ درصد، مرجعیت و دیپلماسی علمی و فناوری با وزن ۱۵ درصد، فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی با وزن ۱۵ درصد، و مدیریت و بهرهوری با وزن ۱۰ درصد ارزیابی می کند.
امینی گفت: بر اساس این شاخص ها دانشگاه رازی کرمانشاه در شاخص آموزش رتبه ۱۲، در شاخص پژوهش رتبه ۹، در شاخص فناوری و نوآوری رتبه هشت، در شاخص مرجعیت، دیپلماسی علمی و فناوری رتبه ۹، در شاخص فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی رتبه ۱۸ و در شاخص مدیریت و بهرهوری رتبه هشت را در بین دانشگاههای جامع کشور کسب کرده است.