آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۶۸۸

آمادگی فرانسه برای کمک فوری به تل آویو جهت مهار آتش

رئیس جمهور فرانسه از آمادگی این کشور برای کمک فوری به رژیم صهیونیستی جهت مهار آتش در سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که این کشور آمادگی دارد طی ساعات آینده کمک‌های مالی را به اسرائیل برای مهار آتش‌سوزی در سرزمین‌های اشغالی انجام دهد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین گزارش‌های خود در خصوص استمرار آتش‌سوزی در سرزمین‌های اشغالی اعلام کردند که ۵ شهرک صهیونیست نشین در منطقه حریق تخلیه شده و مسیرهای مواصلاتی مسدود شده‌اند و ده‌ها تیم امداد و هواپیماهای آتش نشانی برای مهار آتش وارد عمل شده‌اند.

بنابر اعلام رسانه‌های صهیونیستی، ۱۷ آتش‌نشان در تلاش برای اطفاء حریق در سرزمین‌های اشغالی زخمی شده‌اند. رسانه‌های صهیونیستی تعداد تیم‌های فعال برای مهار آتش‌سوزی را بالغ بر ۱۵۵ تیم اعلام کرده و در عین حال تاکید کردند که آتش سوزی هنوز تحت کنترل قرار نگرفته است.

۱۵ هواپیمای بزرگ و تیم‌های آتش نشانی در نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی نیز از پایگاه‌های مختلف برای مهار آتش وارد عمل شده و عملیات شبانه خود را ادامه دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار