آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۸۹۲

هشدار درباره رکود پروژه‌های مسکن مهر مهستان/ پیشنهاد تمدید قرارداد پیمانکاران فعال

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور خواستار اولویت‌بخشی به پروژه‌های نزدیک به بهره‌برداری و پرهیز از فسخ کلی قراردادها شد و گفت: پروژه‌های نیمه‌تمام با تعامل و دوری از مسیرهای حقوقی طولانی به سرانجام برسند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد اسدیان معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشوردر نشستی با اشاره به پیشرفت بالای برخی پروژه‌ها، پیشنهاد داد که در صورت احراز صلاحیت پیمانکاران، به جای فسخ قرارداد، تمدید همکاری در دستور کار قرار گیرد تا روند تکمیل پروژه‌ها تسریع شود.

وی با تأکید بر لزوم روشن شدن وضعیت پروژه‌های ناتمام پیش از آغاز هر طرح جدید، خاطرنشان کرد: اولویت باید با واحدهایی باشد که در آستانه بهره‌برداری قرار دارند تا منافع مردم سریع‌تر محقق شود. همچنین از فرماندار خواست با همراهی دادستانی، فرآیند تحویل کارگاه‌هایی را که پیمانکاران از تحویل آن‌ها خودداری کرده‌اند، تسریع کند.

اسدیان پیشنهاد واگذاری ساختمان‌های بلااستفاده به شرکت عمران شهر مهستان و استفاده از ظرفیت‌های درآمدی نظیر فروش کاربری‌های قابل‌تغییر و ارزش افزوده را نیز مطرح کرد.

در ادامه این نشست، مصطفی رضایی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان، گزارشی از وضعیت نامناسب پروژه‌های نیمه‌تمام ارائه کرد.

وی با اشاره به پروژه ریحانه با بیش از ۴۶۰۰ واحد مسکونی نیمه‌کاره، خواستار حل‌وفصل مسائل بدون ورود به دعاوی قضایی شد.

رضایی از بلاتکلیفی بیش از ۴۹ هزار واحد در فاز ۷ بدون خدمات اولیه خبر داد و بر تعیین تکلیف واحدهای بلااستفاده‌ای که با هدف سوداگری خریداری شده‌اند، تأکید کرد.

وی همچنین خواستار همکاری شورای تأمین برای تحویل کارگاه‌ها جهت ادامه پروژه‌ها توسط پیمانکاران جدید شد.

وی افزود: در صورت صدور رأی به نفع پیمانکاران قبلی، شرکت عمران ظرف کمتر از دو ماه با آن‌ها تسویه خواهد کرد.

رضایی همچنین از مشکلات حقوقی در بازپس‌گیری کارگاه‌ها، غیرفعال بودن سامانه سادا، عدم تحویل مترو، و کمبود اعتبارات سخن گفت و اعلام کرد تکمیل پروژه‌ها نیازمند تأمین اعتباری بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار