آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۹۸۱

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۴/۲/۱۵

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۶۳ درصد افزایش به ۳۲۶۱ دلار و ۶ سنت رسید.
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۴/۲/۱۵

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، کاهش ارزش دلار در شرایطی به تثبیت قیمت طلا در روز دوشنبه کمک کرده که سرمایه‌گذاران منتظر مشخص شدن سیاست تجاری بین آمریکا و شرکای تجاری آن و همچنین تصمیم فدرال رزرو درمورد سیاست‌های پولی هستند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۶۳ درصد افزایش به ۳۲۶۱ دلار و ۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۸۱ درصدی به ۳۲۶۹ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

شاخص دلار ۰.۳ درصد کاهش یافته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا جذاب‌تر کرده‌است.

تحلیلگران عقیده دارند قیمت طلا در آستانه اجلاس فدرال رزرو آمریکا بین ۳۲۰۰ تا ۳۳۵۰ دلار خواهد بود. اما هرگونه خبر درمورد یک قرارداد تجاری می‌تواند این محدوده را بالاتر ببرد.

بازار‌ها درحال‌حاضر بر تصمیم بانک مرکزی آمریکا و همچنین سخنان مقامات فدرال رزرو این کشور در این هفته تمرکز کرده‌اند تا سیاست‌های پولی این بانک را تخمین بزنند.

تاجران پس‌از انتشار گزارش وزارت کار آمریکا در روز جمعه مبنی‌بر افزایش بیش‌ازحد انتظار اشتغال در ماه آوریل، تخمین می‌زنند بانک مرکزی نرخ بهره را ۸۰ واحد از ماه ژوئیه پایین بیاورد.

طلا همواره یک پشتوانه ایمن در زمان بی‌ثباتی‌های جهانی و تورم بوده و فضای نرخ پایین بهره به نفع آن است.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا ضمن تأکید دوباره بر کاهش نرخ بهره فدرال رزرو گفت جروم پاول را در سمت رئیس این بانک تا پایان این دوره در ماه مه ۲۰۲۶، نگه می‌دارد.

وی در روز یکشنبه گفت آمریکا درحال دیدار با بسیاری از کشور‌ها ازجمله چین درمورد قرارداد‌های تجاری است و اولویت اصلی با چین حفظ یک‌قرارداد تجاری عادلانه است.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۲۰ درصد افزایش به ۳۲ دلار و ۳۳ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۰۲ درصدی ۹۶۵ دلار و ۵۷ سنت معامله می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار