آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۱۰۰
در نشست خبری؛

بقایی: به هر تعرض به شدیدترین وجه ممکن پاسخ می‌دهیم/ هیچ مبنایی برای فعال شدن مکانیسم ماشه وجود ندارد/ واکنش به اظهارات فسیلی ترامپ+فیلم

سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: قطعاً با تمام قوا و با مراقبت کامل هر تعرضی و ماجراجویی را به شدیدترین وجه ممکن پاسخ خواهیم داد؛ در این تردیدی نکنید.
بقایی: به هر تعرض به شدیدترین وجه ممکن پاسخ می‌دهیم/ هیچ مبنایی برای فعال شدن مکانیسم ماشه وجود ندارد/ واکنش به اظهارات فسیلی ترامپ+فیلم

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «اسماعیل بقایی» صبح امروز (دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه) در نشست خبری، با اشاره به سفر عراقچی به پاکستان، اظهار داشت: سفر وزیر امور خارجه به پاکستان در چارچوب رایزنی‌های مستمر و نزدیک ایران با کشور‌های همسایه است. با پاکستان ارتباط نزدیکی داریم.

بقایی ادامه داد: مباحث منطقه به ویژه بحث‌های مرتبط با فلسطین اشغالی، لبنان، سوریه و موضوعاتی که در غرب آسیا با آن مواجه هستیم در دستورکار گفت‌و‌گو‌های عراقچی با همتای خود خواهد بود. جلساتی هم با نخست‌وزیر و رئیس‌جمهور خواهد داشت.

کد ویدیو

سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به سفر عراقچی به هند، بیان کرد: سفر عراقچی به هند برای شرکت در نشست کمیسیون مشترک اقتصادی برنامه‌ریزی خواهد شد و چند روز بعد صورت می‌گیرد. سفر عراقچی به پاکستان امروز خاتمه می‌یابد و پنجشنبه برای سفر به هند برنامه‌ریزی شده است.

برخی از مواضعی که از طرف فرانسه بیان می‌شود به هیچ‌عنوان مبنا ندارد

وی در مورد اظهارات ترامپ مبنی بر برچیده شدن تأسیسات هسته‌ای ایران، تصریح کرد: موضع و چارچوب اصولی ما که بر اساس آن وارد گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم با آمریکا شدیم غیرقابل تغییر است؛ لذا بر اساس آن مذاکره می‌کنیم.

کد ویدیو

بقایی ادامه داد: مواضع اصولی ایران در رابطه با حق ملت ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای موضع ثابت و مبتنی بر منطق و حقوق بین‌الملل است. نمی‌شود در معاهده‌ای عضویت داشته باشید و فقط تعهدات آن را انجام دهید. برنامه هسته‌ای ایران به دهه ۱۹۷۰ برمی‌گردد.

وی در مورد اظهارات وزیرخارجه فرانسه و نقش پلیس بد این کشور در قبال ایران گفت: از فرانسه و سایر کشور‌های اروپایی دعوت می‌کنیم به اینکه نقش سازنده‌ای در هر روند مذاکراتی ایفا کنند. برخی از مواضعی که از طرف فرانسه بیان می‌شود به هیچ‌عنوان مبنا ندارد و مغایر با حقوق بین‌الملل است. بیان برخی خواسته‌ها و مباحثی که هیچ ربطی به مذاکرات ندارد کمک کننده نخواهد بود.

کد ویدیو

سفر مقامات رژیم صهیونیستی به هر کشوری قطعاً نحس و نامبارک است

بقایی با اشاره به لغو سفر نتانیاهو به آذربایجان گفت: سفر مقامات رژیم صهیونیستی به هر کشوری قطعاً نحس و نامبارک است. این رژیم به ارتکاب شدیدترین جنایات علیه فلسطین محکوم است و همه مردم دنیا از این جنایات ناراحت هستند. ما هم از رسانه‌ها دنبال کردیم و اطمینان داریم همه کشور‌ها مراقبت خواهند کرد که چه مقامی را میزبانی می‌کنند. کل دنیا باید در این زمینه و برای جلوگیری از عادی سازی جنایات، واحد عمل کند.

کد ویدیو

موافقتنامه شراکت راهبردی بین روسیه و ایران با جدیت در حال پیگیری است

سخنگوی‌وزارت خارجه در مورد مذاکرات ایران با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی در رم و اینکه این مذاکرات لغو شد، عنوان داشت: لغوی در کار نبود و پیام خاصی نداشت و صرفاً به دلیل مسائل لجستیک بود و قرار بود این جلسه در کنار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در اروپا برگزار شود و ما آماده هستیم با توافق طرفین، جلسه دیگری را داشته باشیم.

وی در مورد معاهده راهبردی میان ایران و روسیه گفت: موافقتنامه شراکت راهبردی بین روسیه و ایران با جدیت در حال پیگیری است. از سمت ما هم به سرعت مراحل را پیگیری کردیم. لایحه تصویب این معاهده از سوی وزارت خارجه از مدتی قبل به ریاست جمهوری ارسال شد و طی مراحل قانونی تصویب هر سندی است. هفته گذشته به مجلس ارسال شده است.

کد ویدیو

وی در مورد فعال شدن مکانیسم ماشه گفت: هیچ دلیل و مبنای حقوقی برای فعال شدن مکانیسم ماشه نمی‌بینیم چرا که فعالیت ایران صلح آمیز است. اینکه برخی طرف‌ها سعی می‌کنند از این ابزار سوءاستفاده و از جایگاه خود در شورای امنیت سوءاستفاده کنند برای امتیازگیری در مذاکرات، از نظر ما مردود است و تبعات استفاده از این موضوع حتماً متوجه طرف‌های مقابل هم خواهد شد.

در حال تکمیل…

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار