آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۰۴۳

پاکستان از شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی تنش‌ها با هند درخواست مشاوره اضطراری کرد

پاکستان درخواست مشاوره اضطراری در شورای امنیت سازمان ملل را به دلیل تشدید تنش‌ها با هند مطرح کرد؛ تنش‌هایی که پس از حمله خونین کشمیر و بسته شدن فضای هوایی افزایش یافته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ پاکستان در پی تشدید تنش‌ها با هند، درخواست مشاوره اضطراری از شورای امنیت سازمان ملل متحد را مطرح کرد. این درخواست، که به نقل از نمایندگی‌های دائمی پاکستان و یونان در سازمان ملل به خبرگزاری "اسپوتنیک" رسیده است، به‌ویژه پس از افزایش تنش‌ها در منطقه و حمله مسلحانه خونین در آوریل گذشته در بخش هندی کشمیر که منجر به کشته شدن حداقل ۲۴ نفر شد، مطرح شده است.

نمایندگی دائم یونان، که ریاست شورای امنیت را در ماه مه بر عهده دارد، تأیید کرد که درخواست برای مشاوره‌های بسته در ساعت ۱۵:۰۰ به وقت محلی دریافت شده است. نمایندگی پاکستان همچنین تأکید کرد که درخواست برگزاری این مشاوره‌ها به دلیل "تخریب وضعیت در منطقه و تشدید تنش‌ها در روابط بین پاکستان و هند" صورت گرفته است.

در آخرین گام‌های تشدید تنش، هند تصمیم گرفت فضای هوایی خود را به روی هواپیماهای پاکستانی ببندد. این اقدام واکنشی به ممنوعیت پرواز هواپیماهای هندی در آسمان پاکستان در ۲۴ آوریل گذشته بود. این تحولات نشان‌دهنده افزایش شدید تنش‌ها بین دو کشور همسایه هسته‌ای است که به بحران‌های منطقه‌ای دامن زده است.

 

اهمیت موضوع در سطح بین‌المللی و نقش شورای امنیت

 

این درخواست پاکستان برای مشاوره اضطراری در شورای امنیت سازمان ملل متحد نشان‌دهنده نگرانی‌های بین‌المللی از شدت گرفتن بحران‌ها در جنوب آسیا است. با توجه به وضعیت هسته‌ای هر دو کشور، جهان نگران است که ادامه این تنش‌ها می‌تواند به درگیری‌های گسترده‌تری تبدیل شود که تأثیرات آن فراتر از مرزهای این دو کشور خواهد بود.

مباحثات شورای امنیت و دخالت‌های دیپلماتیک از سوی جامعه جهانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش تنش‌ها و جلوگیری از تشدید بحران ایفا کند. این اتفاقات، که به‌ویژه پس از حملات مرگبار در کشمیر شدت گرفته، ممکن است تأثیرات قابل توجهی بر امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار