آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۹۱۳

ترامپ: وقتی اصلی‌ترین نقطه ضعف آمریکا اقتصاده؛ تورم بایدن ایجاد کرد ولی من قیمت‌ها را پایین آوردم + فیلم

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در مصاحبه‌ای با NBC درباره تورم و افزایش قیمت‌ها در دوران ریاست‌جمهوری جو بایدن اظهار داشت که تورم ناشی از ولخرجی‌های بایدن بوده و در دوران خود قیمت‌ها به ویژه در بخش انرژی به طور چشمگیری کاهش یافته است. ترامپ همچنین به کاهش تجارت با چین و تأثیر آن بر صرفه‌جویی‌های اقتصادی آمریکا اشاره کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در مصاحبه‌ای چالشی با NBC درباره افزایش قیمت برخی اقلام و تورم در دوران ریاست‌جمهوری جو بایدن اظهار داشت که تورم در دوران بایدن به دلیل ولخرجی‌های او به وجود آمده است. ترامپ با اشاره به کاهش چشمگیر قیمت‌ها در دوران خود گفت که قیمت انرژی، به ویژه بنزین، از ۶ دلار در کالیفرنیا به ۱.۹۸ دلار در دوران ریاست‌جمهوری‌اش رسید.

ترامپ در ادامه بیان کرد که افزایش قیمت کالاهایی مانند لاستیک و کالسکه در برابر هزینه‌های انرژی قابل توجه، اهمیتی ندارد، زیرا انرژی ۶۰ درصد از هزینه‌ها را تشکیل می‌دهد. وی افزود که با وجود سخت‌گیری‌های فدرال رزرو، قیمت‌ها در دوران ریاست‌جمهوری‌اش کاهش یافته و نرخ بهره وام مسکن نیز در حال کاهش است.

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا همچنین به تغییرات مثبت اقتصادی در دوران خود اشاره کرد و اظهار داشت که در گذشته روزانه ۵ میلیارد دلار ضرر می‌کردیم، اما اکنون به درآمدزایی روزانه دست یافته‌ایم. ترامپ همچنین به کاهش تجارت با چین اشاره کرد و گفت که این کاهش به صرفه‌جویی بزرگی برای آمریکا منجر شده است.

ترامپ در پایان تأکید کرد که اصلی‌ترین نقطه ضعف آمریکا، اقتصاد آن است و دولت بایدن نتوانسته به طور مؤثر با مشکلات اقتصادی مقابله کند.

 

 

کد ویدیو
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار