ساخت بیش از ۴۰ زمین چمن مصنوعی در سیستان و بلوچستان در دست اجراست

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، ادهم کرد زابلی به تشریح برنامههای این اداره کل برای توسعه ورزش سیستان و بلوچستان بویژه در حوزه فوتبال پرداخت و گفت: ورود اسپانسر به ورزش استان و حمایت از تیمهای فوتبال و فوتسال در ردههای مختلف یکی از اقدامات در این زمینه بوده چرا که جذب اسپانسر میتواند نقش مهمی در توسعه ورزش ایفا و به تیمهای ورزشی کمک کند تا با انگیزه بیشتری در رقابت شرکت کنند.
وی با اشاره به برگزاری دورههای دانش افزایی ویژه مربیان و داوران با حمایت فدراسیون فوتبال، بر لزوم ارتقای سطح دانش فنی مربیان و داوران سیستان و بلوچستان تاکید کرد.
سرپرست ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان همچنین از توجه ویژه به پرورش فوتبالیست با هدف اعزام به اردوهای تیمهای ملی فوتبال و فوتسال خبر داد و گفت: استعدادهای ورزشی فراوانی در استان وجود دارد که با برنامهریزی صحیح میتوان آنها را به تیمهای ملی معرفی کرد.
وی با اشاره به برگزاری رقابت فوتبال و فوتسال بصورت محله محور در حاشیه شهرها با هدف جذب و کشف استعدادهای نهفته سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: این رقابت فرصتی مناسب برای شناسایی و جذب استعدادهای ورزشی در مناطق محروم است.
کرد با اشاره به افتتاح بیش از ۳۶۰ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در روستاهای سراسر سیستان و بلوچستان، این اقدام را یکی از ظرفیتهای طلایی ورزش استان دانست.
وی با اشاره به اهمیت فوتبال پایه، افزود: برنامهریزی دقیق و مدون برای فوتبال پایه با استفاده از طرحهای استعدادیابی، میتواند زمینه رشد و شکوفایی این رشته پرطرفدار را در استان فراهم کند.
سرپرست ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان همچنین از آغاز نصب و تجهیز صندلیهای استادیوم ورزشی الغدیر و تجهیز رختکن ورزشکاران خبر داد و این اقدام را گامی مهم در جهت بهبود زیرساختهای ورزشی استان دانست.
وی بر اهمیت برگزاری جلسات تخصصی هیات فوتبال سیستان و بلوچستان با هیاتهای شهرستانهای سراسر استان با هدف توسعه فوتبال پایه و جذب اسپانسر تاکید کرد.