آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۵۳۵
مدیر فناوری اطلاعات صندوق اعتباری هنر مطرح کرد؛

توسعه هوشمند سازی مبتنی بر فناوری اطلاعات

مدیر فناوری اطلاعات صندوق اعتباری هنر بر توسعه هوشمند سازی مبتنی بر فناوری اطلاعات در این مجموعه تاکید کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امیر رسولی با تشریح اقدامات انجام گرفته در حوزه توسعه زیر ساخت‌های فناوری اطلاعات در سالی که گذشت، گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۷۰ هزار خدمت الکترونیک در قالب سامانه اطلاعاتی یکپارچه هنرمندان (سایه) به اصحاب فرهنگ و هنر کشور ارائه شد.

عضویت بیش از ۶۱ هزارنفر در اَپ صندوق هنر

مدیر فناوری اطلاعات صندوق اعتباری هنر با اشاره به اینکه در حال حاضر " اَپ اختصاصی صندوق هنر" ۶۱ هزار نفر عضو دارد، اظهار داشت: هم اکنون بسیاری از خدمات صندوق اعم از عضویت، ثبت نام بیمه تکمیلی، درخواست برقراری بیمه تأمین اجتماعی و دیگر خدمات صندوق از این طریق قابل دسترسی است.

رسولی ادامه داد: همچنین در سال جدید توسعه امکانات اپ صندوق هنر در دستور کار مدیریت فناوری اطلاعات صندوق قرار دارد.

راه اندازی نئوبانک ویژه اصحاب فرهنگ و هنر بزودی

وی با بیان اینکه مطالعات اولیه راه اندازی نئوبانکی ویژه اصحاب فرهنگ و هنر انجام شده است، ابراز امیدواری کرد تا در سال ۱۴۰۴ بتوانیم گام‌های موثری در این خصوص برداریم.

اعلام آمادگی برای ایجاد زیر ساخت‌های لازم برای ارائه خدمات بیمه درمان تکمیلی

مدیر فناوری اطلاعات صندوق اعتباری هنر همچنین خاطرنشان کرد: در شهریور ماه، همانند سنوات گذشته ثبت نام از متقاضیان بیمه درمان تکمیلی را در پیش داریم که آمادگی‌های زیر ساختی آن از ابتدای سال در حال انجام است.

مدیر فناوری اطلاعات صندوق اعتباری هنر در عین حال با اشاره به ایجاد و فراهم آوری زیر ساخت‌های لازم برای ثبت نام ۱۰۰ درصد الکترونیکی بیمه درمان تکمیلی اعضا در سال جاری، خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد نام نویسی‌ها برای سال ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ از طریق پیام رسان صندوق هنر انجام شده است که نسبت به سال گذشته رشد ۱۰ درصدی را شاهد هستیم.

رسولی ابراز امیدواری کرد تا امسال بتوانیم خدمات ارائه شده توسط صندوق اعتباری هنر را با استفاده از ظرفیت فناوری اطلاعات هر چه سریعتر و بدون زحمت برای اعضای گرامی صندوق اعتباری هنر فراهم نماییم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار