آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۷۱۴
افشین مطرح کرد

بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر با پنل خورشیدی ایران ساخت

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: پیرو دستور رئیس‌جمهور مبنی بر استفاده تمام دستگاه‌های اجرائی و دولتی از انرژی خورشیدی، کوشیدیم تا از حداکثر مساحت پشت بام ساختمان معاونت علمی برای نصب پنل خورشیدی ساخت داخل بهره بگیریم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در راستای تکلیف دولت به دستگاه‌های اجرایی مبنی بر حرکت به‌سوی خودتأمینی انرژی الکتریکی و ترویج فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک، معاونت علمی، نیروگاه خورشیدی ۴۰ کیلوواتی را با استفاده از پنل‌های پیشرفته شرکت دانش‌بنیان ایرانی در پشت‌بام ساختمان اصلی خود راه‌اندازی کرده است.

حسین افشین معاون علمی رئیس‌جمهور در توضیح جزئیات این اقدام گفت: پیرو دستور رئیس‌جمهور مبنی بر استفاده تمام دستگاه‌های اجرائی و دولتی از انرژی خورشیدی، ما از هفته گذشته چهارشنبه تصمیم گرفتیم که از حداکثر مساحت پشت بام ساختمان معاونت علمی برای نصب پنل خورشیدی بهره بگیریم.

وی ادامه داد: هر یک کیلو وات پنل خورشیدی نیازمند ۱۰ متر مربع فضا است ما اینجا حدود تقریبا ۴۰۰ مترمربع فضا داشتیم و سعی کردیم همه این فضا را به پوشش پنل اختصاص دهیم. بر این اساس، حدود ۴۰ کیلووات پنل نصب کردیم البته نیاز معاونت ۱۰۰ کیلو وات است، اما به دلیل محدودیت فضا و مساحت ناچاریم برای تامین ما بقی نیازمان از شبکه برق شهری استفاده کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه مبدلی که نصب می‌کنیم، به صورت هیبرید است، تصریح کرد: سه نوع دستگاه تبدیل کننده DC به AC وجود دارد؛ یک مدل متصل شبکه یا به عبارتی (on-grid) است، این نوع مبدل مادامی که به شبکه وصل باشد، امکان تولید برق را دارد. نوع دوم (off-grid) است و قابلیت اتصال به شبکه برق را ندارند و نمی‌توان آن را به شبکه متصل کرد. از این رو، تنها در صورت قطع برق شبکه می‌توان برای تامین برق ساختمان از آن بهره برد، اما نوع سوم این مبدل‌ها که از قضا در معاونت هم نصب می‌شود، از نوع هیبرید است یعنی موقعی که برق هست، برق تولیدی به شبکه داده می‌شود و با قطع برق شبکه، برق تولیدی به ساختمان اختصاص می‌یابد.

به گفته معاون علمی رئیس‌جمهور، این نوع از مبدل‌ها، برای اولین بار در کشور نصب می‌شود و توصیه ما هم برای دیگر سازمان‌ها و منازل نصب این نوع از مبدل‌ها است و کل مراحل نصب آن کمتر از دو روز طول می‌کشد.

 

بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر با پنل خورشیدی ایران ساخت

 

بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر با پنل خورشیدی ایران ساخت

 

افشین با تاکید بر اینکه اولین مصرف‌کننده محصول دانش‌بنیان ایرانی خود معاونت علمی خواهد بود، گفت: راندمان این پنل با راندمان پنل‌های خورشیدی‌ای که در دنیا متداول هستند، برابری می‌کند مضاف بر این، تولید داخل بودن این محصول، فرآیند خرید و نصب و ... کوتاه می‌کند و از همه مهم‌تر خدمات پس از فروش است که در صورت انتخاب نمونه مشابه خارجی این روند دشوارتر می‌شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما شروع کننده بودیم و در پی این هستیم تا شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه تقویت شوند و امیدواریم همه دستگاه‌های اجرایی هم به تبعیت از معاونت علمی از محصولات دانش‌بنیان در مجموعه خود بهره ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار