آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۰۳۲

افتتاح فاز سوم بزرگ‌ترین مجموعه پرورش ماهی شرق کشور در بجنورد

فاز سوم بزرگترین پرورش ماهی آب‌چشمه شرق کشور در بجنورد با ۵۰ میلیارد ریال اعتبار امروز (چهارشنبه) با حضور استاندار خراسان‌شمالی بهره برداری شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجتمع پرورش ماهی «پارسه» واقع در کیلومتر ۳۰ جاده بجنورد به مشهد در سال ۹۴ کلنگ زنی و در سال ۹۵ به بهره برداری رسید.

سال ۱۴۰۲ این مجموعه با گسترش در فاز دوم و ساخت استخر‌های ذخیره حجیم مفتخر به عنوان بزرگترین مجموعه پرورش ماهی آب چشمه در شرق ایران شد.

اشتغالزایی ۲۰ نفر

مجری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خراسان‌شمالی در این باره اظهار کرد: با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی این نهاد فاز سوم این مجموعه پرورش ماهی در قالب با پنج استخر هشت وجهی به قطر ۱۲ متر و یک استخر ریس وی (مستطیلی) به ابعاد ۱۲ در۲۵ به صورت مسقف احداث شد.

عفت رحمانی افزود: اکنون این مجتمع پرورش ماهی برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم و برای پنج نفر به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه مهمترین ویژگی این مجموعه بهره گیری از ۱۰۰ لیتر بر ثانیه آب چشمه است، گفت: وسعت ۲ هکتاری این مجموعه، ساخت استخر‌های ارگانیک خاکی را امکان پذیر کرده است به گونه‌ای که شرایط آب زیر سطحی منطقه و مدیریت تولید باعث تولید محصولی ویژه و ارگانیک خواهد شد.

رحمانی تصریح کرد: این مجتمع پرورش ماهی اکنون ظرفیت تولید ۱۲۰ تن ماهی را دارد و بهره گیری از نانو حباب ساز و چیلر، به تولیدی بیش از این منجر می‌شود.

بهمن نوری ، استاندار خراسان شمالی همچنین امروز در حاشیه بازدید از برخی صنایع بخش گرمخان بجنورد اظهار کرد: زنجیره‌های تولید خراسان شمالی و خلق ارزش افزوده در دستور کار مدیران قرار خواهد داشت.

وی خطاب به تولیدکنندگان افزود: روزآمد کردن فرایند و خطوط تولید، فعال کردن واحدهای تحقیق و توسعه و آینده‌نگری امری ضروری برای تولید است.

استاندار خراسان شمالی درباره قطعی برق صنایع عنوان کرد: ناترازی انرژی به این دولت به ارث رسیده و باید از قبل برای این موضوع تدبیر می‌شد که به هر دلیل انجام نشده است. توصیه ما به صنایع، حرکت به سمت انرژی خورشیدی است و ما هم حمایت لازم را خواهیم داشت.

نوری تصریح کرد: استفاده از پنل‌های خورشیدی در شرایط چالش ناترازی انرژی به عنوان یک راهکار مؤثر برای تأمین برق پایدار در بخش تولید و صنعت به شمار می‌رود؛ این فناوری می‌تواند بسیاری از مشکلات کمبود برق تولیدکنندگان را برطرف و به عنوان یک منبع انرژی تجدیدپذیر به کاهش وابستگی به منابع فسیلی کمک کند.

وی افزود: برای تشویق تولیدکنندگان به سرمایه‌گذاری در نصب پنل‌های خورشیدی، طرح‌های تسهیلاتی با شرایط مناسب ارائه شده است.

استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت بالای انرژی خورشیدی در ایران و تجارب موفق در این زمینه، سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند به تأمین برق پایدار، کاهش هزینه‌های انرژی و ارتقای بهره‌وری در بخش‌های مختلف اقتصادی منجر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار