آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۰۸۹
به مناسبت ولادت امام رضا (ع) برگزار می‌شود؛

میزبانی نوجوانان در جشن بزرگ امام رضایی‌های تهران

جشن بزرگ امام رضایی‌ها روز جمعه ۱۹ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ از میدان هفتم تیر تا ابتدای خیابان حجاب با همکاری نهاد‌های فرهنگی و هنری برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع)، جشن بزرگ امام رضایی‌ها، جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه پر محدوده بلوار کشاورز، میزبان شهروندان است.

در بخشی از این جشن نوجوانان دختر و پسر همه فرهنگ سرا‌های تهران بر اساس ایده‌های خودشان به طراحی و برنامه‌یزی برای برپایی موکب‌های فرهنگی در مسیر پیاده‌روی می‌پردازند.

در این جشن، حدود ۱۰۰ موکب توسط نوجوانان، با برنامه‌های متنوع فرهنگی توسط نوجوانان «بچه‌های فرهنگ سرا» از مناطق مختلف شهر، پذیرای شهروندان خواهند بود.

همچنین نبش خیابان حجاب، برنامه‌های صحنه‌ای شاد و متنوع فرهنگی و هنری همچون اجرای سرود، مدیحه‌سرایی، برگزاری مسابقات و ... توسط نوجوانان فرهنگ سرا‌های پایتخت برپا می‌شود.

گفتنی است در بخش دیگری از این برنامه که ویژه نوجوانان است، مسابقه «آذین بندی» برگزار می‌شود و در آن، تزیین و چینش غرفه‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و در پایان به غرفه‌های برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

برپایی چایخانه‌ی رضوی، نورافشانی، برگزاری مسابقه و پذیرایی از جمله برنامه‌های این جشن بزرگ است. همچنین در مسیر جشن، شهربازی بزرگی برای بازی و تفریح کودکان و نوجوانان تدارک دیده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار