آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۱۸۶
در نشست معرفی کتاب «منابع ‌الکافی» مطرح شد؛

کهن‌ترین، جامع‌ترین و اصلی‌ترین حدیث شیعه، کتاب «کافی» است

نشست معرفی کتاب «منابع‌ الکافی» بخش اصول، بازیابی و اعتبارسنجی در اولین روز از برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سرای گفت‌وگوی نمایشگاه واقع در مصلای تهران برگزار شد.
کهن‌ترین، جامع‌ترین و اصلی‌ترین حدیث شیعه، کتاب «کافی» است

به‌گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو از ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، محمود ملکی، نویسنده «منابع الکافی»، گفت: تعبیری که از این کتاب دارم، کتاب آستانه‌ای است و بی‌تردید کهن‌ترین، جامع‌ترین و اصلی‌ترین حدیث شیعه است و بسیاری از اندیشمندان شیعی در این مورد اتفاق‌نظر دارند.


وی افزود: «منابع ‌الکافی» به‌لحاظ تقسیم‌بندی شامل سه بخش اصول کتاب شامل 28 حدیث، بخش فروع به‌معنای نماز، روزه، حج و زکات است و بخش روضه گلستان است.


ملکی ادامه داد: اصول کافی مشهورترین بخش «الکافی» محسوب می‌شود که این کتاب نوشته محمد بن یعقوب بن اسحاق مشهور به کلینی است که آن را در طول 20 سال گردآوری کرده است. کلینی بر آن بوده تا احادیث الکافی را براساس عدم مخالفت با قرآن و موافقت با اجماع جمع‌آوری کند.


به‌گفته وی، گروهی از عالمان شیعه معتقد به صحت همه روایات آن بوده‌اند و در مقابل گروهی از عالمان شیعه وجود احادیث ضعیف در کافی را قبول دارند و گفته شده نام‌گذاری این کتاب منتسب به امام‌زمام(عج) است و بسیاری از علما با این ادعا مخالفت کرده‌اند.


این نویسنده ادامه داد: کتاب کافی از قدیمی‌ترین و معتبرترین کتاب‌های روایی شیعه است که در عصر غیبت صغری نگاشته شده و همچنین شامل روایات پیامبر و اهل‌بیت است که در آن به علوم و معارف اسلامی به بهترین شکل اشاره شده  و با ترتیبی زیبا عرضه شده است.


سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار